Η Γκλάντμπαχ συνέτριψε την Μπάγερν στο Μόναχο (vid)

Σε κρίση βρίσκεται και... επισήμως η Μπάγερν, που απόψε συνετρίβη στο Μόναχο 3-0 από την Γκλάντμπαχ, για την 7η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, και συμπλήρωσε τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη (τρεις στην Bundesliga, έναν στο Champions League).

Η Γκλάντμπαχ συνέτριψε την Μπάγερν στο Μόναχο (vid)

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ δέχθηκε γρήγορα δύο γκολ, από τον Πλεά (10΄) και τον Στιντλ (16΄), και δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει, καθώς δεν μετουσίωσε την εδαφική υπεροχή της σε καθαρές ευκαιρίες, ενώ στο 88΄ ο Χέρμαν έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπορούσια.

Ο Νίκο Κόβατς έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο κι άλλη μία στο 55΄, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και πλέον η θέση του είναι εξαιρετικά επισφαλής, με την Μπάγερν στην πέμπτη θέση και στο -4 από την κορυφή.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, είχε συμβεί και πέρυσι στο ξεκίνημα της σεζόν, μέχρι να αντικατασταθεί ο Κάρλο Αντσελότι από τον Γιουπ Χάινκες και να «γυρίσει» την κατάσταση...

Η σύνθεση της Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα (55΄ Σάντσες), Τιάγκο, Μίλερ (46΄ Γκναμπρί), Γκορέτσκα, Ρόμπεν (46΄ Ριμπερί), Ροντρίγκες, Λεβαντόβσκι.

Η σύνθεση της Γκλάντμπαχ:Ζόμερ, Βεντ, Ελβέντι, Γκίντερ, Λανγκ, Κράμερ, Χόφμαν, Νόιχαους (74’ Χέρμαν), Αζάρ (83’ Τραορέ), Στιντλ (66’ Ζακάρια), Πλέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ