Αφεντικό στο Βεστφάλεν η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια επικράτησε με σκορ 3-1 της Άιντραχτ και έκανε το δύο στα δύο μπροστά στο κοινό της.

Αφεντικό στο Βεστφάλεν η Ντόρτμουντ

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της σημείωσε η Ντόρτμουντ που επικράτησε με σκορ 3-1 της Άιντραχτ και έδειξε πως κάνει ξανά έδρα το Βεστφάλεν.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε για πρώτη φορά στο 36’. Ο νεοαποκτηθείς Βολφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιαλό με διπλή προσπάθεια μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα. Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Οι «αετοί» ανέκαμψαν, πίεσαν και στο 68’ έφεραν το ματς στα ίσα με ωραίο πλασέ του Αλέ, ο οποίος βρήκε δίχτυα για τρίτη σερί αγωνιστική. Το γκολ αυτό αφύπνισε την ομάδα του Φαβρ.

Και στο 72’, ύστερα από επίθεση που η μπάλα κυκλοφόρησε αστραπιαία, ο Βολφ κεραυνοβόλησε την αντίπαλη εστία. Στο 88’ έβαλε το πρώτο του γκολ με τη Ντόρτμουντ και ο Αλκάθερ, ο πρώην επιθετικό της Μπαρτσελόνα, με διαγώνιο σουτ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστζεκ, Ακανζί, Ντιαλό, Σμέλτζερ, Νταούντ, Ντιλέινι (69’ Βίτσελ), Ρόις, Βολφ, Λάρσεν (58’ Σάντσο), Φίλιπ (67’ Αλκάθερ).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Ντα Κόστα, Άμπρααμ, Εντίτσκα, Φαλέτ, Τορό (84’ Νικολάι Μίλερ), Φερνάντες (63’ Ντε Γκουσμάν), Γκατσίνοβιτς, Φαμπιάν (63’ Γιόβιτς), Κόστιτς, Αλέ.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1: 36’ Ντιαλό, 72’ Βολφ, 88’ Αλκάθερ – 68’ Αλέ.

ΣΑΒΒΑΤΟ (15/9)

16.30: Μπάγερν – Λεβερκούζεν

Λειψία – Αννόβερο

Μάιντζ – Άουγκσμπουργκ

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χοφενχάιμ

19.30: Μπορούσια Μένγχενγκλαντμπαχ – Σάλκε.

ΚΥΡΙΑΚΗ (16/9)

16.30: Βέρντερ Βρέμης – Νυρεμβέργη.

19.00: Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη.