«Στη Νότιγχαμ ο Ανσαριφάρντ»

Ο γρίφος φαίνεται πως λύνεται και όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ιρανού επιθετικού.

«Στη Νότιγχαμ ο Ανσαριφάρντ»

Στις 31 Αυγούστου ο Ολυμπιακός έλυσε το συμβόλαιο του με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός θεωρούνταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Από τότε, όμως πέρασαν έντεκα μέρες χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του Καρίμ από την αγγλική ομάδα Μάλιστα ο Άιτορ Καράνκα σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως ναι μεν ενδιαφέρει ο Ανσαριφάρντ, αλλά η μεταγραφή δεν έχει κλείσει. Τις προηγούμενες ημέρες ήταν έντονη η φημολογία πως μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση της απόκτησης του και η Γαλατασαράι.

Εδώ και λίγες ώρες ωστόσο στην Αγγλία τα ρεπορτάζ μιλούν για οριστικά συμφωνία του παίκτη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θεωρείται σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του στους Άγγλους και εκείνο που απομένει είναι να μεταβεί ο παίκτης στο Νησί για να τελειώσει και το τυπικό της υπόθεσης.

Ο Ανσαριφάρντ έχει υποχρεώσεις με τη εθνική ομάδα του Ιράν και από τη στιγμή που θα τις ολοκληρώσει θα πάει στην Αγγλία για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα όπως γράφουν οι Άγγλοι ο παίκτης έχει συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και εκείνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.