Η Ντιναμό Μπεστ εναντίον του Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τραβά και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του καθώς ανέλαβε τον πάγκο της Ντοράντος Ντε Σιναλόα κάτι που απαγορεύεται σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ντιναμό Μπρεστ. 

Η Ντιναμό Μπεστ εναντίον του Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να αισθάνεται περιχαρής για τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, μετά τη γνωστοποίηση ότι «χρίστηκε» προπονητής της μεξικανικής, Ντοράντος Ντε Σιναλόα, αλλά η εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό Μπρεστ έχει άλλη άποψη...

Ο «Ντιεγκίτο» εκτελούσε χρέη προέδρου στην ομάδα της Λευκορωσίας, η οποία απέκλεισε και τον Ατρόμητο στον β' προκριματικό του Europa League, με την Όλγα Χιζινκοβα να αποκαλύπτει στο BBC Russia ότι ο 57χρονος δεν μπορεί να επιστρέψει στην προπονητική, καθώς το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Μπρεστ είναι σε ισχύ.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η εκπρόσωπος της Ντιναμό... «Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τους εκπροσώπους του Μαραντόνα, αλλά δεν απαντούν. Το συμβόλαιο του Μαραντόνα δεν έχει ακυρωθεί, είναι σε ισχύ. Μάθαμε για το θέμα μέσω των social media και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα μέχρι να διευκρινιστεί η κατάσταση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ