Ομπαμεγιάνγκ: Ένα μήνα απών λόγω σπασμένου σαγονιού από την ληστεία και στον ...αέρα η μεταγραφή του

Τα δεδομένα της μετακίνησης του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αλλάζουν λόγω της ληστείας στο σπίτι του. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός κατέληξε με σπασμένο σαγόνι και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, με την Τσέλσι να θέλει πλέον την απόκτηση του μέσω δανεισμού κι όχι αγοράς...

Ομπαμεγιάνγκ: Ένα μήνα απών λόγω σπασμένου σαγονιού από την ληστεία και στον ...αέρα η μεταγραφή του

«Ενός κακού μύρια έπονται» λέει το αρχαίο ρητό κι όχι άδικα...

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σαν να μην έφτανε ότι έπεσε θύμα, ένοπλης, ληστείας, μέσα στο σπίτι του, με τους δράστες να του αφαιρούν χρήματα και πολύτιμα τιμαλφή, αλλά θα απουσιάσει τουλάχιστον έναν μήνα από την ενεργό δράση αφού κατά τη διάρκεια της οι δράστες του επιτέθηκαν κι οι εξετάσεις, που υποβλήθηκε, έδειξαν πως του έσπασαν το σαγόνι του.

Το θέμα είναι ποια ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του, αφού τις τελευταίες ημέρες Μπαρτσελόνα και Τσέλσι διαπραγματεύονταν την μεταγραφή του.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει τις συζητήσεις για τη μετακίνηση του στην ομάδα του Λονδίνου σύμφωνα με πληροφορίες από Αγγλία και Ιβηρική.

Η Τσέλσι επικαλούμενη την εξέλιξη ζητά την παραχώρηση του ως δανεικού εγκαταλείποντας την πρόθεση για αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη.