Τσάβι: «Μας πετούσαν αντικείμενα οι οπαδοί της Άιντραχτ»

Ο Τσάβι μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πόσο επηρεάστηκε η ομάδα του από την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.

Τσάβι: «Μας πετούσαν αντικείμενα οι οπαδοί της Άιντραχτ»

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν σηκώσει μεγάλη κουβέντα. Οι Καταλανοί είδαν στο γήπεδο τους 30.000 Γερμανούς οπαδούς και αυτό ήταν ένα γεγονός που τους επηρέασε. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι μίλησε για όσα έγιναν στον αγώνα με τους Γερμανούς τονίζοντας πως η αποστολή της ομάδας του δέχτηκε αντικείμενα από οπαδούς της Άιντραχτ.

«Είχα κακό προαίσθημα από την αρχή. Μόλις φύγαμε από το ξενοδοχείο, μας πετούσαν αντικείμενα. Όταν σας συμβαίνει αυτό στο σπίτι σας, νιώθετε ότι σας έχουν κλέψει με κάποιο τρόπο. Οι οπαδοί τους πετούσαν τα πάντα στο λεωφορείο μας, δεν μπορούσαμε να μπούμε στο γήπεδο από τη συνηθισμένη διαδρομή.

Είδαμε πολλούς οπαδούς της Άιντραχτ, κάτι που δεν το περιμέναμε. Στο ματς δεχθήκαμε πέναλτι στα πρώτα λεπτά. Ήταν μια μοιραία βραδιά από κάθε άποψη, αθλητική και θεσμική. Η βραδιά ξεκίνησε άσχημα και τελείωσε άσχημα.

Ξέραμε ότι θα μπορούσε να συμβεί. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε έναν τίτλο αυτή τη σεζόν, τώρα θα παλέψουμε για τη La Liga ακόμα κι αν είναι πολύ δύσκολο. Είμαι περήφανος για το πώς αγωνιστήκαμε, για τη συμπεριφορά, αλλά πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.