Στο Europa League η Μίλαν μέσω CAS!

Θα μετάσχει κανονικά στο Europa League της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου η ιταλική ομάδα, παρά την αρχική της τιμωρία από το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων της UEFA.

Στο Europa League η Μίλαν μέσω CAS!

Πανηγυρίζουν στο Μιλάνο μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής (20/7) σε σχέση με την τιμωρία που είχε επιβληθεί στους «ροσονέρι» από το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων της UEFA για οικονομικές ατασθαλίες.

Ειδικότερα, το όργανο της UEFA είχε τιμωρήσει τη Μίλαν ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι το 2020, για παραβάσεις των διατάξεων του Financial Fair Play. Ο ιταλικός σύλλογος είχε εμφανίσει αδυναμία να παρουσιάσει ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα, με τις τρεις τελευταίες σεζόν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Μίλαν να δείχνουν ζημία ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως αναμενόταν, η διοίκηση των «ροσονέρι» κατέφυγε στο CAS προκειμένου να ανατρέψει την εν λόγω απόφαση, όπως και συνέβη την Παρασκευή. Όπερ σημαίνει πως παρά την αρχική τιμωρία, η Μίλαν θα πάρει μέρος κανονικότατα στο Europa League της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.