Σκόραρε μετά από ένα χρόνο ο Ραντζέλοβιτς με τη Λεγανές

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Λεγανές και έβαλε τέλος στη δική του κακοδαιμονία.

Σκόραρε μετά από ένα χρόνο ο Ραντζέλοβιτς με τη Λεγανές

Στη Λεγανές συνεχίζει την καριέρα του ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό. Η ισπανική ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και δεν δικαιολογεί τις προσδοκίες που είχε γι' άνοδο.

Ο Ραντζέλοβιτς, όμως, οδήγησε τη Λεγανές στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ένα δικό του γκολ στο 14' της αναμέτρησης αποδείχτηκε αρκετό για την ομάδα της Μαδρίτης προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Αμορεμπιέτα.

Έτσι η Λεγανές έφτασε τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα και ο Σέρβος εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακός κατάφερε να βάλει τέλος στη δυστοκία του. Συγκεκριμένα το τελευταίο του επίσημο γκολ το σημείωσε πριν περίπου ένα χρόνο.

Ήταν 12 Σεπτεμβρίου 2020 όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στον Βόλο την ΑΕΚ σε εκείνον τον περιβόητο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τότε είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και βρήκε ξανά δίχτυα κάτι περισσότερο από ένα χρόνο και οδήγησε τη Λεγανές στην πρώτη της νίκη.

«Είναι υπέροχα τα συναισθήματα μου μετά το γκολ. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες και εγώ να βελτιώνομαι», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.