Αλκάνταρα: «Σιχαίνομαι το VAR και το σύγχρονο ποδόσφαιρο, μαθαίνουν μόνο να τρέχουν!»

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα ξέσπασε με δηλώσεις του κατά του VAR αλλά και του σύγχρονου στυλ ποδοσφαίρου, το οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ταχύτητα και τη φυσική κατάσταση απ' ό,τι στην τεχνική κατάρτιση.

Αλκάνταρα: «Σιχαίνομαι το VAR και το σύγχρονο ποδόσφαιρο, μαθαίνουν μόνο να τρέχουν!»

Πρωτοφανής έκρηξη από τον Τιάγκο Αλκάνταρα σε δηλώσεις του στη μεγαλύτερη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe»!

Ο άσος της Λίβερπουλ και διεθνής με την εθνική Ισπανίας εξέφρασε χωρίς... περιστροφές την απέχθειά του για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά και για τη χρήση του VAR.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 30χρονου χαφ των «Reds»:

«Βλέπουμε λιγότερη μαγεία από τους παίκτες, οι οποίοι πλέον απλά... τρέχουν. Δεν υπάρχει ανάγκη να κάνει κάποιος μια ντρίμπλα, μια έμπνευση.

Οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν πια να τρέχουν και να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Λείπουν οι παίκτες που μπορούν να σου κόψουν την ανάσα με μια μαγική τους κίνηση.

Όσο για το VAR, εύχομαι να μην υπήρχε. Δεν μου αρέσει καθόλου. Όπως εμείς κάνουμε λάθη στα παιχνίδια και οι διαιτητές είναι άνθρωποι που επίσης μπορούν να κάνουν λάθη.

Επίσης, ακόμα κι αν πετύχει κάποιος ένα μαγικό γκολ από το κέντρο, πάλι θα πρέπει να περιμένει το VAR για να είναι σίγουρος! Σιχαίνομαι γενικά την μορφή που έχει πάρει το ποδόσφαιρο ως σύγχρονο».