Κούμαν: «Πολύ σημαντικός τίτλος για την Μπαρτσελόνα, μας δίνει ηρεμία»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey με 4-0 επί της Μπιλμπάο.

Κούμαν: «Πολύ σημαντικός τίτλος για την Μπαρτσελόνα, μας δίνει ηρεμία»

Χαρούμενος αλλά και συγκινημένος για τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey, νικώντας 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίζω αυτόν τον τίτλο, είναι για τους Καταλανούς», τόνισε σε δηλώσεις του στην Barça TV.

«Είναι μια υπέροχη βραδιά για αυτούς γιατί είναι ένας σύλλογος που πρέπει πάντα να αγωνίζεται για τους τίτλους. Κάθε προπονητής σε ένα μεγάλο σύλλογο εξαρτάται από τα αποτελέσματα και τους τίτλους. Αν και δεν είναι πάντα δίκαιο, αλλά πρέπει να το αποδεχτείς.

Παίξαμε καλύτερα από ό,τι στο Super Cup. Αυτός ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός για το σύλλογο γιατί αυτή τη σεζόν γίνονται αλλαγές στην ομάδα. Μας δίνει ηρεμία», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα, ενώ για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι τόνισε:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ο Μέσι πρέπει να αποφασίσει το μέλλον του. Όπως είπε ο πρόεδρος, προσπαθούμε να τον κάνουμε να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια. Έδειξε ξανά ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, οδηγώντας μια ομάδα που ήταν εκπληκτική».