Βundesliga: «Χ»άρηκε η... Μπάγερν Μονάχου τη «λευκή» ισοπαλία Λειψίας - Χοφενχάϊμ! (highlights)

Στους 7 πόντους μπορεί να επαναφέρει τη διαφορά της από την Λειψία η Μπάγερν Μονάχου μετά το 0-0 της ομάδας του Νάγκελσμαν κόντρα στην Χόφενχαϊμ στο εναρκτήριο ματς της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga. Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία 

Βundesliga: «Χ»άρηκε η... Μπάγερν Μονάχου τη «λευκή» ισοπαλία Λειψίας - Χοφενχάϊμ! (highlights)

Δίχως νικητή και γκολ έληξε το εναρκτήριο ματς της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga, μεταξύ της Λειψίας και της Χόφενχαϊμ.

Αποτέλεσμα που δύναται ν' αποτελέσει ...πισωγύρισμα για την ομάδα του Νάγκελσμαν που την περασμένη αγωνιστική είχε μειώσει στους 5 πόντους τη διαφορά από την κορυφή εκμεταλλευόμενη το 1-1 της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου με την Ουνιόν Βερολίνου.

Oι Βαυαροί το Σάββατο νικώντας στο Βόλφσμπουγκ επαναφέρουν τη διαφορά στο +7, αφού η δεύτερη της βαθμολογίας δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση μιας ομάδας που δεν κερδίζει πέντε αγωνιστικές μετρώντας 3 ήττες και δύο λευκές ισοπαλίες.

Συν τοις άλλοις διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για την ακύρωση γκολ του Πόουλσεν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης αλλά η μπάλα βρήκε το χέρι του πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Το προφίλ της 29ης αγωνιστικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (16/04)
Λειψία-Χόφενχαϊμ 0-0

ΣΑΒΒΑΤΟ (17/04)

16.30: Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου, Φράιμπουργκ-Σάλκε, Ουνιόν Βερολίνου-Στουτγκάρδη, Άουγκσμπουργκ-Αρμίνια Μπίλεφελντ.

19.30: Μπάγερ Λεβερκούζεν-Κολωνία

ΚΥΡΙΑΚΗ (18/04)

16.30: Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης
Μάϊντζ - Χέρτα Βερολίνου: ΑΝΑΒΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ