Premier League: Έπιασε τετράδα η Έβερτον (0-1) (Highlights)

Η Έβερτον επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Premier League, για την 29η αγωνιστική.

Premier League: Έπιασε τετράδα η Έβερτον (0-1) (Highlights)

Στο «κόλπο» της διεκδίκησης μιας θέσης στην Premier League που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου παρέμεινε η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» επιβλήθηκαν 1-0 της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον στο «Χόουθορνς» για την 29η αγωνιστική και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ο Ριτσάρλισον στο 65’, ενώ αντίθετα οι «τσίχλες» με την ήττα αυτή παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Μετά την Τσέλσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε άλλο ένα 0-0 στο Λονδίνο και έμεινε 14 βαθμούς πίσω από τη Σίτι στη βαθμολογία.

H Γιουνάιτεντ βρήκε απέναντί της στον πρώτο ημίχρονο τον γκολκίπερ Γκουαϊτα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει τελική προσπάθεια.

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ η Λέστερ αφού έμεινε στο 1-1 με την Μπέρνλι εκτός έδρας.

Η αντίπαλος των «αλεπούδων» που δεν κερδίζει 4 αγωνιστικές (1 ήττα - 3 ισοπ.) είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι.

Την ίδια στιγμή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδιζε με το μίνιμουμ σκορ την Άστον Βίλα. Ήταν το πρώτο γκολ των «λεπίδων» μετά από 3 ματς κι η πρώτη τους επιτυχία μετά από τέσσερις παρότι από το 57' έπαιζαν 10 λόγω αποβολής του Γιαγκέλκα.

Το ματς της Τρίτης

Δεν ήταν εύκολη η 21η νίκη (σε όλες τις διοργανώσεις) για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς η Γουλβς πούλησε ακριβά το τομάρι της στο «Έτιχαντ».

Η Μάντσεστερ Σίτι απειλεί το ρεκόρ της Μπάγερν - Το τοπ-10 με τα μεγαλύτερα σερί νικών

Οι «Λύκοι» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 15' από αυτογκόλ του Ντεντόνκερ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον έτερο στόπερ τους, Κόντι στο 61΄.

Ωστόσο η πίεση της Σίτι απέδωσε στο 80΄όταν ο Ζεσούς έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του Πατρίσιο.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό που πέτυχε στο 90+1 ο Μάχρεζ και το άλλο ο Ζεσούς στο 90+4 (που μέτρησε αφού η φάση ελέγχθηκε από τον VAR).

Με τη νίκη αυτή η Σίτι ξέφυγε 15 βαθμούς (με ένα ματς περισσότερο) από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 4-1.

Μπέρνλι – Λέστερ 1-1
(4' Bύντρα - 34' Ιχεανάτσο)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 1-0
(30' ΜακΓκόλντικ)


Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Πέμπτη (4/3)

Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον – Έβερτον 0-1

(65' Ριτσάρλισον)

22.15: Λίβερπουλ – Τσέλσι.

19/3: Φούλαμ – Λιντς.

20/3: Τότεναμ – Σασουθάμπτον, Μπράιτον – Νιουκάστλ.

21/3: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ

Bαθμολογία