Serie A: «Σκριν» τίτλου στην Ίντερ, η Ελλάς Βερόνα με την ισοφάριση επί της Γιουβέντους (highlights)

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έφτασε στη Γιουβέντους που έμεινε στο 1-1 στη Βερόνα με την τοπική Ελλάς. Η Μπολόνια επικράτησε της Λάτσιο με 2-0, σ ένα ματς που ο Ιμόμπιλε έχασε πέναλτι. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Serie A.

Serie A: «Σκριν» τίτλου στην Ίντερ, η Ελλάς Βερόνα με την ισοφάριση επί της Γιουβέντους (highlights)

Ξεχνάει σιγά - σιγά την υπεράσπιση των πρωτειών της η Γιουβέντους...

Οι επί 9ετία πρωταθλητές Ιταλίας έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα τρία τελευταία τους ματς πρωταθλήματος, αφού στην Βερόνα καίτοι προηγήθηκαν με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο έμειναν στο 1-1 με την τοπική Ελλάς!

H οποία δεν ...έκλεψε τίποτα, είχε δύο δοκάρια (Φαραόνι, Λάζοβιτς στο 85' για το 2-1) κι ισοφάρισε με τον Μπαράκ (77') το 19ο τέρμα του Πορτογάλου στο πρωτάθλημα (και 4ο σε ισάριθμα ματς).

Έτσι αν η Ίντερ κερδίσει την Τζένοα η διαφορά τους από την κορυφή θα εκτοξευθεί στους 10 πόντους (με τη Γιούβε να έχει πάντως ματς λιγότερο)...

Στα αξιοσημείωτα πως οι Βερονέζοι, που είχαν πάρει «Χ» και στο Τορίνο, για πρώτη φορά από την σεζόν 1972-73 αναδεικνύονται ισόπαλοι και στα δύο ματς πρωταθλήματος με τους «μπιανκονέρι»!

Νωρίτερα, με τα «σημάδια» της συντριβής (4-1) από την Μπάγερν Μονάχου, στο «Ολίμπικο» μεσοβδόμαδα, εμφανή η Λάτσιο που, ουσιαστικά, αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League από τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» είδε να γίνεται δύσκολη η παρουσία της και στο επόμενο, αφού έχασε 2-0 στην Μπολόνια από τους τοπικούς «ροσομπλού»

Η ομάδα του πρώην παίκτη των «λατσιάλι», Σίνισα Μιχάιλοβιτς (σ. 100η παρουσία στον πάγκο των γηπεδούχων), έφτασε στην επικράτησε με ένα γκολ ανά ημίχρονο κι αφού στο 0-0 ο γκολκίπερ της Σκορούπσκι έπιασε πέναλτι του Ιμόμπιλε (17').

Έτσι έμεινε για 4ο αγώνα αήττητη (2ν. - 2 ισοπ.) ενώ οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν χάσει τα 2 από τα 3 τελευταία τους ματς.

Εξάλλου, χωρίς νικητή έληξε η μάχη σωτηρίας ανάμεσα στη Σπέτσια και την Πάρμα, η οποία άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Serie A το απόγευμα του Σαββάτου (27/2).

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα υπερπολύτιμο διπλό, καθώς προηγήθηκαν 0-2 στο 25ο λεπτό, όμως δύο γκολ του Γκιασί στο β' ημίχρονο έγραψαν το τελικό 2-2 και τους στέρησαν το τρίποντο, χαρίζοντας παράλληλα τον πόντο στους γηπεδούχους.

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/2

Σπέτσια – Πάρμα 2-2
(52', 72' Γκιασί - 17' Kαραμό, 25' Ερνάνι)

Μπολόνια – Λάτσιο 2-0
(19' Εμπαγιά, 64' Σανσονε)

Ελλάς Βερόνα – Γιουβέντους 1-1
(77' Μπαράκ - 49' Κριστιάνο Ρονάλντο)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/2

13.30: Σαμπντόρια – Αταλάντα

16.00: Κροτόνε – Κάλιαρι, Ουντινέζε – Φιορεντίνα, Ίντερ – Τζένοα

19.00: Νάπολι – Μπενεβέντο

21.45: Ρόμα – Μίλαν

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3

16.00: Τορίνο – Σασουόλο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ