Τα τυπικά για Βράνιες στην Άντερλεχτ

Δημοσιεύματα θέλουν τον Βόσνιο μπακ να ταξιδεύει για ιατρικές εξετάσεις στη βελγική πρωτεύουσα την προσεχή Δευτέρα (18/6), προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Τα τυπικά για Βράνιες στην Άντερλεχτ

Εντός των ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ στην Άντερλεχτ, όπως αναφέρουν με βεβαιότητα βελγικά Μέσα. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας των Βρυξελλών «La Capitale», σύμφωνα με το οποίο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον σύλλογο και τον Βόσνιο μπακ θα ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος σαββατοκύριακου και ο παίκτης πρόκειται να ταξιδέψει στη βελγική πρωτεύουσα τη Δευτέρα (18/6) ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί επίσημα.

Το συμβόλαιο θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τριετούς διάρκειας, ενώ -πάντα σύμφωνα με τους Βέλγους- η πρόταση της Αντερλεχτ είναι της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ φέρεται να αξιώνει από την πλευρά της 3,2 εκ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή συν ένα μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών, που μπορεί να ανεβάσουν το ποσό λίγο πάνω από τα 3,5 εκατ. ευρώ. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά είναι μικρή και δεν κρίνεται ικανή να «χαλάσει» τη μεταγραφή του 28χρονου αμυντικού στη βελγική ομάδα.