Serie A: Σίφουνας η Αταλάντα 4-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Η Αταλάντα πέρασε σαν σίφουνας από τη Ρώμη σαρώνοντας 4-2 τη Λάτσιο στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής της Serie A.(αποτελέσματα, βαθμολογία).

Serie A: Σίφουνας η Αταλάντα 4-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Ομάδα ικανή για μεγάλα πράγματα δείχνει ότι είναι η εφετινή Αταλάντα. Μετά το 4-2 στην έδρα της Τορίνο η ομάδα του Γκασπερίνι πέρασε με εμφατικό τρόπο και από το «Ολίμπικο» διασύροντας με 4-1 την Λάτσιο, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Γκόσενς άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του ματς και από δική του ασίστ προήλθε το 2-0 στο 32΄ από τον Χάντεμπερ. Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος Αλεχάντρο Γκόμες με δύο γκολ «σφράγισε» το «τρίποντο» για το συγκρότημα του Μπέργκαμο.

Οι «λατσιάλι» έμειναν στο 2-0 επί της Κάλιαρι στη Σαρδηνία. Αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο μέρος διάστημα στο οποίο δέχτηκαν 3 γκολ και ήταν αδύνατο να αντιδράσουν στη συνέχεια παρότι μείωσαν σχετικά γρήγορα με τον Καϊσέδο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό Καμπιονάτο πανηγύρισε η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με το ευρύ 5-2 εκτός έδρας της Μπενεβέντο σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Serie A, με τον Ρομέλου Λουκάκου να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση και να σκοράρει δις στο ματς.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε 3-0 της αντιπάλου της πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο του αγώνα, με τα δύο τέρματα του Λουκάκου (1’ και 28’) κι αυτό του Γκαλιαρντίνι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 34’ με τον Καπράρι σε 1-3, αλλά πριν την εκπνοή του πρώτου 45λέπτου η Ίντερ έφτασε και σε ένα τέταρτο γκολ με τον Χακίμι (42’).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 71’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ίντερ και ως το φινάλε ο Καπράρι μείωσε σε 2-5 για την Μπενεβέντο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Για τους γηπεδούχους αυτή ήταν και η παρθενική τους ήττα την φετινή σεζόν στην κατηγορία.

Στο μεταξύ, με το «διπλό» έφυγε από το «Φρίουλι» η Σπέτσια, επικρατώντας 2-0 της Ουντινέζε, με τον Ντάνι Βέρντε να παίζει βασικός και να αντικαθίσταται στο 67'. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Γκαλαμπίνοφ (29’ και 94’) για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «γεύτηκαν» έτσι την πρώτη τους νίκη φέτος στα «σαλόνια» του Καμπιονάτο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
19/9: Φιορεντίνα – Τορίνο 1-0, Ελλάδας Βερόνα – Ρόμα 3-0.
20/9: Πάρμα – Νάπολι 0-2, Τζένοα – Κροτόνε 4-1, Σασουόλο – Κάλιαρι 1-1, Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-0.
21/9: Μίλαν – Μπολόνια.

ΤΕΤΑΡΤΗ (30/9)
Μπενεβέντο – Ίντερ 2-5
(34’ και 76’ Καπράρι – 1’ και 28’ Λουκάκου, 25’ Γκαλιαρντίνι, 42’ Χακίμι, 71’ Λ. Μαρτίνες)

Ουντινέζε – Σπέτσια 0-2
(29’ και 94’ Γκαλαμπίνοφ)

Λάτσιο – Αταλάντα 1-4

(58΄ Καϊσέδο - 10΄ Γκόσενς, 32΄ Χάντεμπερ, 41΄,61΄ Γκόμες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ