Ολυμπιακός: Απαντήσεις Γκραντέλ για τις φήμες

Ο Μαξ Γκραντέλ που είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μίλησε για το μέλλον του και για το ενδεχόμενο να φύγει από τη Γαλλία.

Ολυμπιακός: Απαντήσεις Γκραντέλ για τις φήμες

Ο Μαξ Γκραντέλ είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό και μάλιστα πολύ σοβαρά. Και οι Γάλλοι πολλές φορές έχουν γράψει ότι είναι κοντά στη μεταγραφή του στον Πειραιά. Μέχρι τώρα ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τοποθετηθεί για όλα αυτά τα σενάρια. Το έκανε, ωστόσο την Πέμπτη με δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο και τις οποίες σας μετέφερε το σημερινό «ΦΩΣ».

Ο παίκτης έχει κάνει μία προφορική συμφωνία με την Τουλούζ να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που υποβιβαστεί. Η ομάδα του έχει πέσει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ εκείνος έχει συμβόλαιο μαζί της έως το καλοκαίρι του 2021. Με τις χθεσινές δηλώσεις του φωτογραφίζει το ενδεχόμενο αποχώρησης και όπως λέει τα πάντα έχουν πάει πίσω λόγω των υποχρεώσεων που έχουν κάποιες ομάδες. Με τα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί, στην ουσία φωτογραφίζει τον Ολυμπιακό, που χθες είχε το ματς με τη Γουλβς. Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος Ιβοριανός συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Τουλούζ και έχει παίξει σε τρία φιλικά παιχνίδια.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τουλούζ. Αισθάνομαι καλά σε αυτήν την προετοιμασία και είμαι ακόμα εδώ. Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τη διοίκηση του συλλόγου και έχουμε συμφωνήσει σε ορισμένα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα να φύγω από τον σύλλογο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ειδικό παράθυρο μεταγραφών φέτος και όλα έχουν καθυστερήσει. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο εξωτερικό. Εγώ δεν κλείνω καμία πόρτα στο εξωτερικό, αλλά υπάρχουν παιχνίδια σε εξέλιξη» ανέφερε ο Γκραντέλ. Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στην Τουλούζ, αλλά όπως σημείωναν και οι Γάλλοι αυτές οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Από την άλλη, όμως, εκείνο που λέει επί της ουσίας είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά θα πρέπει να τελειώσουν τα ματς.