Κινδυνεύουν με τιμωρία ο Κονσεϊσάο και παίκτες της Πόρτο από την UEFA!

Αιτία η λεκτική επίθεση που εξαπέλυσαν ο Κονσεϊσάο και οι παίκτες της Πόρτο εναντίον του διαιτητή Αντρίς Τρειμάνις και των βοηθών του, μετά το τέλος του αγώνα με την Μάντσεσερ Σίτι στη σήραγγα που οδηγεί στα αποδυτήρια του Etihad

Κινδυνεύουν με τιμωρία ο Κονσεϊσάο και παίκτες της  Πόρτο από την UEFA!

«Ξινές» φαίνεται πως θα βγουν οι έντονες διαμαρτυρίες των παραγόντων της Πόρτο στους διαιτητές του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η πορτογαλική ομάδα κινδυνεύει με ποινές από την UEFA.

Κίνδυνος τιμωρίας «προ των πυλών» λοιπόν για την Πόρτο, σύμφωνα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», ενδεχόμενο που επικαλείται και η πορτογαλική εφημερίδα A Bola.

Αιτία η κριτική που είχαν εξαπολύσει παράγοντες της πορτογαλικής ομάδας εναντίον του Αντρίς Τρειμάνις και των βοηθών του, μετά το τέλος του αγώνα (21/10) με την Μάντσεσερ Σίτι (3-1) στη σήραγγα που οδηγεί στα αποδυτήρια του Etihad.

Συγκεκριμένα διαμαρτύρονταν έντονα και με… πιεστικό τρόπο στο διαιτητικό τρίο για κάποιες υποδείξεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Όπως αναφέρεται η επίθεση στους διαιτητές με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έγινε μπροστά σε εκπροσώπους της UEFA, που ανέφεραν τα πάντα σε σχετική έκθεση.

Έτσι η Πόρτο, που την ερχόμενη Τετάρτη (9/12) θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κινδυνεύει τώρα να τιμωρηθεί επειδή δεν συμμορφώνεται με τις αρχές της ηθικής συμπεριφοράς, της πίστης και της ακεραιότητας.

Η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική στις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά προς τους αξιωματούχους των αγώνων και η τιμωρία στην Πόρτο αναμένεται αυστηρή.