Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-2: Μεγάλο διπλό και ζωντανή - Βασικός ο Τσιμίκας (highlights)

Η Λίβερπουλ ήθελε τη νίκη για να...κλειδώσει από απόψε την πρόκριση αλλά η Αταλάντα κέρδισε 2-0 δίκαια στο Άνφιλντ και έμεινε «ζωντανή». Ξεκίνησε βασικός ο Τσιμίκας.

Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-2: Μεγάλο διπλό και ζωντανή - Βασικός ο Τσιμίκας (highlights)

Η Λίβερπουλ των αρκετών αλλαγών δεν μπήκε καλά στον αγώνα και είναι λογικό, με την Αταλάντα να είναι καλύτερη και να έχει 2-3 καλές στιγμές για να σκοράρει και να προηγηθεί στο Άνφιλντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλύτερος με την Αταλάντα και πάλι να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σε λιγότερο από πέντε λεπτά να βάζει τις βάσεις για να πάρει τη νίκη.

Ο Σλοβένος Ίλισιτς στο 60’ άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά μετά ο Γκόσενς έγραψε και 2-0 για την Αταλάντα.

Λίβερπουλ - Αταλάντα: Οι πρώτες προσπάθειες του βασικού Τσιμίκα (vid)

ΟΚλοπ μετά το 0-1 έκανε μαζεμένες τέσσερις αλλαγές, βγάζονταςεκτός τους Τσιμίκα, Σαλάχ, Βαϊνάλντουμ, Οριγκί αλλά τρία λεπτά μετά έγινε το 0-2!

Ο Ζαπάτα που πέρασε αντί του Ίλισιτς λίγο έλειψε στο 75’ να γράψει και το 3-0 για την Αταλάντα.

ΗΛίβερπουλ παρά την ήττα παραμένει στην κορυφή κι έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει ως πρώτη, ωστόσο κάνει τη ζωή της δύσκολη, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Γουίλιαμς Ν., Τσιμίκας (61’ Ρόμπερτσον), Γουίλιαμς Ρ., Μάτιπ (85’ Μιναμίνο), Βαϊνάλντουμ (61’ Φαμπίνιο), Μιλνερ, Τζόουνς, Σαλάχ (61’ Φιρμίνο), Μανέ, Οριγκί (61’ Ζότα).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ντζιμσίτι, Γκόμες, Ρομέρο, Ντε Ρόουν, Γκόζενς (75’ Μόικα), Χάτεμπουρ, Φρόιλερ, Ίλισιτς (70’ Ζαπάτα), Πεσίνα (85’ Μίραντσουκ).