Κριτική Ολυμπιακού: Ο Σεμέδο, ο Ματιέ, ο Καμαρά και τα άλλα παιδιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: «Βράχος» ο Σεμέδο, τρομερός ο Καμαρά στο δεύτερο ημίχρονο, ο… κλασικός Βαλμπουενά και τα υπόλοιπα παιδιά που άφησαν τη «σφραγίδα» τους στο Ομόνοια – Ολυμπιακός 0-0.

 Κριτική Ολυμπιακού: Ο Σεμέδο, ο Ματιέ, ο Καμαρά και τα άλλα παιδιά

ΣΑ: Όσες φορές χρειάστηκε, που δεν ήταν και πολλές, έδειξε για ακόμη μία φορά το πόσο αξιόπιστη λύση είναι για τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πολλή δουλειά στην Κύπρο.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Ήταν λίγο πιο… μαζεμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όμως, σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΕΜΕΔΟ: «Ογκόλιθος»… Αν εξαιρεθεί ένα λάθος στο ξεκίνημα, κατά τ’ άλλα μόνο φευγάτος δεν έδειξε ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος σήκωνε τοίχο στις περισσότερες προσπάθειες των Κύπριων. Με μία λέξη; Εξαιρετικός.

ΜΠΑ: Δεν ήταν σαν τον Σεμέδο, έκανε κάποια επιπόλαια λάθη, αλλά το θέμα είναι ότι δεν κόστισαν στον Ολυμπιακό. Είχε πολλές καλές και κάποιες κακές στιγμές.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ήταν αρκετά δραστήριος, περιόρισε όποιον εξτρέμ βρέθηκε απέναντί του και αρκετές φορές έκανε κούρσες για να απειλήσει και επιθετικά. Αρκετά καλός ο Χοσέ.

ΕΜΒΙΛΑ: Του πήρε λίγο χρόνο να βρει τα πατήματά του, έδειξε σε ορισμένες στιγμές να χάνεται, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοσή του. Θέλει ακόμα χρόνο για να «δέσει» με τους υπόλοιπους, όμως, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ειδικά στο διάστημα που η Ομόνοια δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα στη μεσαία γραμμή.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο κλασικός Μπουχαλάκης. Αθόρυβος, έκανε αρκετή βρώμικη δουλειά, αν και δεν απέφυγε τα λάθη στο πρώτο μέρος. Ήταν όμως, από τους παίκτες που το πρόσημο ήταν κάτι παραπάνω από θετικό.

ΚΑΜΑΡΑ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός για τα «κυβικά» του (αν και είχε το κλέψιμο και την πάσα στην τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ραντζέλοβιτς) αλλά στο δεύτερο ανέβηκε αισθητά και πήρε… παραμάζωμα τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας. Για ακόμη μία φορά απέδειξε για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του, έστω και αν δεν ήταν υψηλές οι στροφές του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Τα λόγια περιττεύουν… Ο Γάλλος ήταν σχεδόν όλος ο Ολυμπιακός στο όχι τόσο καλό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Από δική του μπαλιά κόντεψε να σκοράρει ο Ελ Αραμπί νωρίς-νωρίς, ενώ σε γενικές γραμμές από μπαλιές του πάθαιναν… αμόκ οι παίκτες της Ομόνοιας. Μοναδικός για ακόμη μία φορά.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 19’ και στο διάστημα που αγωνίστηκε, ταλαιπώρησε αρκετά τους Κύπριους. Δεν ήταν σούπερ όπως στο πρώτο ματς, αλλά άφησε για ακόμη μία φορά τη σφραγίδα του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μόνο το γκολ του έλειψε, αλλά έπεσε πάνω στον Φαμπιάνο. Και πάσα για γκολ έδωσε στον Μασούρα, και την ψυχή του έδωσε, και παθιασμένος ήταν, και πίεσε, και τα έκανε όλα. Από τους κορυφαίους.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο και θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά ας όψεται η κλάση του Φαμπιάνο. Βοήθησε πολύ όταν ο Ολυμπιακός έκλεισε στα «καρέ» της την Ομόνοια.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί.

ΚΑΦΟΥ: Τα ίδια με τον Φορτούνη. Δεν μπορεί να κριθεί, γιατί μπήκε στο 92’.