Ο «άλλος» Ρούμπεν Σεμέδο

«Μέλι» στον Ολυμπιακό για την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά του Ρούμπεν Σεμέδο παρά το προσωπικό πρόβλημα. Επιστρέφει από την Πορτογαλία. 

Ο «άλλος» Ρούμπεν Σεμέδο

Αμέσως μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε προσωπική αναφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο γνωστοποιώντας το πένθος που είχε ο Πορτογάλος αμυντικός για τον χαμό της γυναίκας που ουσιαστικά τον μεγάλωσε, της θείας και νονάς του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήρε τον επαγγελματισμό του Σεμέδο, ο οποίος δεν σκέφτηκε καν να ζητήσει άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του παρόλο που η ομάδα φυσικά και δεν θα είχε κανένα θέμα να αρνηθεί. Όχι μόνο ήταν παρών στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, αλλά ήταν και από τους κορυφαίους της ομάδας ώστε να φτάσει σε αυτή τη νίκη που ουσιαστικά οριστικοποίησε την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σεμέδο επέστρεψε με την αποστολή στην Αθήνα και εν συνεχεία αναχώρησε για την Πορτογαλία όπου παρέστη στην κηδεία του αγαπημένου του προσώπου. Και επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα ώστε να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τον επόμενο αγώνα των πλέι οφ, την ερχόμενη Κυριακή (14/6-21.30) με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γενικά ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο Σεμέδο στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό δείχνει ότι ο χαρισματικός αμυντικός έχει αφήσει πίσω του όλες τις περιπέτειες που έβαλαν εμπόδια στην έως τώρα καριέρα του και η στάση του στο συγκεκριμένο ζήτημα ήταν άλλη μια τρανή απόδειξη της πλήρους μεταστροφής στην επαγγελματική σταδιοδρομία του.