Oλυμπιακός: Μυστήριο με Ματέο Γκαρσία

«Κατά 90% θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», το μήνυμα της Λας Πάλμας για τον Αργεντινό εξτρέμ. Επιμένουν για Ολυμπιακό οι Ισπανοί, δεν επιβεβαιώνεται από τον Πειραιά, πάντοτε στο «κόλπο» ο Άρης.

Oλυμπιακός: Μυστήριο με Ματέο Γκαρσία

Και χθες στην Ισπανία επικράτησε ένας χαμός με τον Ματέο Γκαρσία, τον Αργεντινό εξτρέμ που έβγαλε μάτια φέτος με τη φανέλα του Άρη, αλλά ανήκει στην Λας Πάλμας και οι Ισπανοί είναι αυτοί που θα πουν την τελευταία λέξη για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει. Ο Γκαρσία δεν μένει στα Κανάρια Νησιά.

Ο Άρης τον θέλει και έκανε ταξίδι στην Ισπανία για να τον κλείσει πριν από το Πάσχα, αλλά δεν τα κατάφερε. Στην Ισπανία εξακολουθούν να έχουν στο κόλπο τον Ολυμπιακό.

Απευθυνόμενοι στη διοίκηση της Λας Πάλμας για το αν όλα όσα γράφουν περί Ολυμπιακού στην Ιβηρική έχουν βάση, η απάντηση που μας έδωσαν ήταν η εξής: «Σύντομα θα ξέρετε την επόμενη ομάδα του Ματέο και αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι κατά 90% θα συνεχίσει στην Ελλάδα».

Με λίγα λόγια δεν το διέψευσε, ούτε το επιβεβαίωσε. Το άφησε να αιωρείται στον αέρα, τροφοδοτώντας ένα σωρό σενάρια. Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν η Λας Πάλμας επιβεβαίωνε ότι είχε πρόταση από τον Άρη, όπως και το ταξίδι του αθλητικού διευθυντή Ντίνου Διαμαντόπουλου στα Κανάρια Νησιά για να κλείσει τον παίκτη για λογαριασμό των «κιτρίνων».

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται τα όσα ισχυρίζονται στην Ισπανία για τον Αργεντινό εξτρέμ. Οπότε, εώς τώρα μένουμε στα όσα μας λένε οι άνθρωποι της Λας Πάλμας. Ότι ο παίκτης θα παίζει κατά 90% στην Ελλάδα. Αν θα είναι στον Άρη που παραμένει στο «κόλπο», στον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ομάδα, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν θα τραβήξει για πολύ το θέμα του Γκαρσία.