Ουζουνίδης: «Δεν ασπάζομαι την κριτική...»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα εστιάζοντας στην κριτική που δέχεται και στις φήμες περί αποχώρησής του από την ομάδα.

Ουζουνίδης: «Δεν ασπάζομαι την κριτική...»

Τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αποχαιρετά την ΑΕΚ σε περίπτωση αποτυχίας τη Δευτέρα στα Γιάννενα φυσικά και έχουν φτάσει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Το γνωρίζει ο προπονητής και μιλώντας χθες στην κάμερα της Nova, τόνισε πως εκείνο που θέλει να πετύχει, είναι να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του μακριά απ’ όλο αυτό.

Επίσης τόνισε πως δέχεται την κριτική, αλλά υπάρχουν και υπερβολές ενώ μιλώντας για το πρόβλημα στα χαφ σημείωσε πως έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες στο ρόστερ του.

Αναλυτικά ανέφερε στη NOVA:

Για το ματς με τον ΠΑΣ:

«Πρέπει οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι απ’ όσα λέγονται για μένα. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να έρθουν τα υπόλοιπα παιδιά για να βοηθήσουν. Ο ΠΑΣ είναι μια επικίνδυνη ομάδα που χρειάζεται βαθμούς. Βγάζει ενέργεια και διάθεση και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αντεπεξέλθουμε με την ποιότητα μας. Ο αγωνιστικός χώρος θα έχει κάποιο πρόβλημα και πάντα επηρεάζεται η πιο τεχνική ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό:

«Ήταν λογικό και αναμενόμενο να μην έχουμε την εικόνα που θα θέλαμε. Το Kύπελλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είχαμε έλλειψη ρυθμού και ήταν κακό το γήπεδο. Έγιναν δοκιμές από την πλευρά μου, είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Είδα κάποια πράγματα απέναντι στα δικά μου "θέλω", οπότε πρέπει να αλλάξουν. Έχουμε νέους παίκτες και την επιστροφή του Μπακασέτα, αλλά πρέπει να μπούνε ανώδυνα στην ομάδα μετά από δουλειά».

Για τη συνολική εικόνα της ΑΕΚ:

«Η εικόνα μας επηρεάστηκε πολύ και από τις απουσίες. Είχαμε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μισό του πρώτου γύρου. Για διάφορους λόγους άλλαξε. Δεν είναι καλή η περίοδος για εμάς. Ο σύλλογος παίρνει κάποιες αποφάσεις γνωρίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν συνέπειες. Εγώ θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι και περίμενα πως όντως θα μας επηρεάσουν οι αποφάσεις. Δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει αυτό που βλέπω. Δεν το θεωρώ όμως παράλογο. Έχουμε καλούς παίκτες, όμως χρειάζονται χρόνο. Κάνουμε πολλές αλλαγές το τελευταίο διάστημα, προσπαθούμε να βρούμε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Θέλω να πιστεύω πως με τις προσθήκες και τις επιστροφές θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε στην αρχή της σεζόν».

Για την πίεση προς το πρόσωπο του:

«Είναι φυσιολογικό. Όταν δεν μου αρέσει εμένα αυτό που βλέπω, είναι λογικό να μην αρέσει και στον κόσμο. Κάποια πράγματα είναι υπερβολικά. Υπάρχει η λογική, υπάρχει η κριτική, υπάρχει και το παράλογο. Έχει ξεφύγει όλο αυτό. Δέχομαι την κριτική και τη σέβομαι, αλλά δε σημαίνει πως την ασπάζομαι».

Για τους Λόπες, Μπακασέτα και Κρίστιτσιτς:

«Ο Λόπες ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, ήρθε ένας τραυματισμός και η ομάδα δείχνει πως εκτιμάει τους παίκτες που αγωνίζονται και τραυματίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Μας βοηθάει στην αριστερή πτέρυγα. Ο Τάσος είναι επίσης πολύ σημαντικός, είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον σύλλογο και τον ίδιο. Έγινε αυτό που ήταν σωστό. Ο Κριστιτσιτς είναι ένας παίκτης που επέλεξα και δεν έχω αμφιβολία. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω μαζί του και να δω πόσο καλά αισθάνεται γιατί δεν τον πήραμε για ένα παιχνίδι. Θέλω να μιλήσω μαζί του για να είναι έτοιμος όταν αγωνιστεί».

Για τον τραυματία Γαλανόπουλο:

«Θα μπορούσαμε να τον πιέσουμε να μπει, αλλά είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και πρέπει να τον προστατεύσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε για τη μεσαία γραμμή. Η πίεση είναι φυσιολογική για έναν προπονητή, αυτό που θέλω είναι να είναι ήρεμοι οι παίκτες».