Ο Ιωνικός ήταν πιο... Πονηρός (vid+βαθμολογία)

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο Ιωνικός Νικαίας επικράτησε της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 2-1. Ο Κουϊρουκίδης σημείωσε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης στο 80'. 

Ο Ιωνικός ήταν πιο... Πονηρός (vid+βαθμολογία)

Την πρώτη νίκη της σεζόν πέτυχε ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας φάσεις , πρώτα με τον Κουιρουκίδη και εν συνεχεία με τον Πατσατζόγλου (11 και 22 αντίστοιχα) που όμως δεν βρήκαν στόχο ελέω του κίπερ Πονηρού που στην πρώτη περίπτωση μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα, στη δεύτερη πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση.

Στον αντίποδα, οι Κρητικοί απείλησαν με σουτ του Πετράκου και τον Μακρυωνίτη να διώχνει σε δύο χρόνους , αλλά στο 41 με τους ίδιους πρωταγωνιστές χαμογέλασε ο πρώτος, μιας και εκμεταλλεύτηκε το ότι ο κίπερ των Κυανόλευκων ήταν εκτός εστίας και τον «κρέμασε» για το 0-1.

Στο β ημίχρονο, η κεφαλιά του Γκοτσούλια βρήκε το δοκάρι (κάθετο) , αλλά στο 65 έγινε το 1-1. Υστερα από κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Κουιρουκίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει αλλά οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά με συνέπεια η μπάλα να φτάσει στον Μαντζώρο που ψύχραιμα ισοφάρισε με πλασέ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παληγεώργος χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Τελικά, στο 80' ο Κουιρουκίδης κέρδισε πέναλτι,αφού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Καλλέργης, ψύχραιμα έκανε το 2-1.

Διαιτητής: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Οικονόμου – Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Ντάλλας (10′), Θέος (14′), Παναγιωτόπουλος (22′), Γκοτσούλιας (27′), Παληγεώργος (32′), Μποτωνάκης (41′), Παληγεώργος (68′), Βεστάκης (87′), Παντελίδης (87′)
Κόκκινες κάρτες: Παληγεώργος (68′)

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης (46′ Κουρεπίνης), Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης (70′ Καρέλης), Θέος (56′ Πογοσιάν), Σάμιος, Ντάλλας (60′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός, Βασιλάκης (83′ Βεστάκης), Παληγεώργος, Παπατζίκος, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Μαζιώτης (79′ λ.τρ. Ξαγοράρης), Μποτωνάκης, Πετράκος (56′ Βαρδάκης), Νικόλτσης (72′ Λαμπάκης), Τσίτας.

Δείτε τη βαθμολογία του 5ου ομίλου: