UEFA Youth League: Η Μπενφίκα 3-1 την ΑΕΚ στη Ριζούπολη (vid)

Η ομάδα κάτω των 19 της Μπενφίκα νίκησε με 1-3 στη Ριζούπολη την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

UEFA Youth League: Η Μπενφίκα 3-1 την ΑΕΚ στη Ριζούπολη (vid)

H K19 της ΑΕΚ υποδέχτηκε στη Ριζούπολη την αντίστοιχη ομάδα της Μπενφίκα για την δεύτερη αγωνιστική του UEFA Youth League. Οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν την σαφή ανωτερότητα τους και πήραν το διπλό με σκορ 1-3.

Στο 8' οι «αετοί» άνοιξαν τον σκορ με άπιαστο σουτ του Νούνο Σάντος, με τον Μπότο να ισοφαρίζει με τετ-α-τετ στο 27'. Τέσσερα λεπτά αργότερα (στο 31') ο Σάντος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με τον Εμπαλό να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 38'.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τους μικρούς της Ένωσης, καθώς στην πρεμιέρα είχαν χάσει με το «βαρύ» 6-0 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Στο άλλο ματς του ομίλου, Μπάγερν και Άγιαξ ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης (84΄, Αρβανίτης), Μπούσης, Ποζατζίδης, Τάμπας, Μπογκντάνι (85΄,Μπογκντάνι), Γιούσης, Μπότος (70΄, Τσέλιος), Μαχαίρας (65΄, Μάρκου), Χριστόπουλος

ΜΠΕΝΦΙΚΑ:Σέλτον, Ταβάρες, Άλβαρο, Λουρέιρο (70΄, Νομπρέγκα), Βαρέλα, Ιμπραίν (79΄, Καπιτάο), Φιλίπε, Ολιβέιρα(70 Λόπες) , Ράμος (70΄, Σίλβα), Σάντος (79′ Κονσεϊσάο), Εμπαλό