Μπρατσόλης σε Βασιλειάδη: "Να ενισχύσετε τα ερασιτεχνικά σωματεία"

Ο Στέλιος Μπρατσόλης, ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, προτρέπει τον Γιώργο Βασιλειάδη να μεριμνήσει για τα ερασιτεχνικά σωματεία και να χορηγήσει τις Ενώσεις. 

Μπρατσόλης σε Βασιλειάδη: "Να ενισχύσετε τα ερασιτεχνικά σωματεία"

Ο τέως πρόεδρος της ΈΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης με υπόμνημα που απέστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη τον προτρέπει να μεριμνήσει για τα ερασιτεχνικά σωματεία και να χορηγήσει τις Ενώσεις όλης της χώρας με σκοπό να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο :

« Κύριε Υπουργέ !

Με την Πρωτοβουλία σας να στεγάσει Χορηγικά η ΕΡΤ μετα απο 25 χρόνια, μεταδόσεις ποδοσφαιρικών Αγώνων 2018-19 της super league, διαμορφώνατε/ διαμορφώνετε μια νέα Πραγματικότητα.

Προφανώς εκτιμάτε ότι ένα μέρος της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης, μπορει να νοιώσει... ικανοποίηση, από το γεγονός ότι χωρίς τηλεοπτική συνδρομή θα βλέπει ποδόσφαιρο απ’ την δημόσια συχνότητα, δεδομένου, ότι ούτως η άλλως όλοι μας συνεισφέρουμε μέσω του τέλους των λογαριασμών της ΔΕΗ στον Προϋπολογισμό της ΕΡΤ .

Αυτή κύριε υπουργέ είναι η μια ανάγνωση

Η άλλη όμως κύριε Υπουργέ είναι , ότι το Πανελλαδικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο που αποτελεί την «ραχοκοκαλιά» του όλου ποδόσφαιρου μας, και τον σίγουρο προθάλαμο της μεθοδικής ανάπτυξης του υπέρ των Εθνικών μας συγκροτημάτων, δεν συμπεριλαμβάνεται στην χορηγική πρωτοβουλία σας.

Κύριε Υπουργέ !

Έχοντας 35 και πλέον χρόνια Οργανική συμμετοχή στο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι την αγωνία και τον αγώνα στυλοβατών του που «ματώνουν» κυριολεκτικά από τη τσέπη τους
για να κρατήσουν ενεργά τα σωματεία τους. Δικαιούμαι να ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ να χορηγήσετε με 2 -3 εκ, ευρώ , και την στήριξη των υποδομών όλων των ποδοσφαιρικών μας Ενώσεων , μέσω του ίδιου προϋπολογισμού της ΕΡΤ .

Μια τέτοια επιλογή σας θα αποτελέσει «ΟΞΥΓΟΝΟ» και Ηθική Δικαίωση για τις Ενώσεις μας και όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία μας που Πανελλαδικά Συνεχίζουν να ΠΑΛΕΥΟΥΝ & να ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ .. Μόνα τους !».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ