Νέφτσι - Ολυμπιακός: Αποδεκατισμένος, αλλά αποφασισμένος!

Ο... μισός Ολυμπιακός πάει στο Μπακού για τη ρεβάνς με τη Νέφτσι (28/7, 20:00). «Μέσα» ο Ελ Αραμπί, αλλά εκτός οι Σωκράτης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού, Κρίστινσον και Ντρέγκερ! 

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Αποδεκατισμένος, αλλά αποφασισμένος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού την πίστη του για την πρόκριση επί της Νέφτσι Μπακού παρά τις δυσκολίες που είναι πραγματικά πολύ μεγάλες με τον πρωτοφανή αριθμό απουσιών που έχουν οι πρωταθλητές ενόψει του επαναληπτικού για τη β΄ φάση του Champions League (28/7, 20:00).

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν έχοντας διαθέσιμο τον Ελ Αραμπί και τον Βρουσάι που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, αλλά θα λείπουν για διαφορετικούς λόγους ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Μαντί Καμαρά, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Γιαν Εμβιλά, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ!

Αν προσθέσουμε και τους Κώστα Φορτούνη και Τικίνιο Σοάρες που εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται τότε διαπιστώνουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Μπακού δίχως μία ολόκληρη ενδεκάδα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί την πρωτόγνωρη κατάσταση και να βρει τις λύσεις για να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ακόμη πρόκριση. Με τους Τζολάκη, Λαλά, Σεμέδο, Σισέ ή Μπα, Μάρκοβιτς, Μασούρα, Κούντε, Σουρλή, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί ή Χασάν να έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν επάξια τα όποια κενά.