ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μαρτίνς πρώτος στόχος της Γουλβς!

Στη Γουλβς βλέπουν στο πρόσωπο του τεχνικού του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που οδεύει προς την Τότεναμ. Έντονη φημολογία ότι έγινε ήδη μία πρώτη διερευνητική επαφή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μαρτίνς πρώτος στόχος της Γουλβς!

Συναγερμός στην Αγγλία με τον Πέδρο Μαρτίνς! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Αγγλία, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι Νο 1 στη λίστα της Γουλβς για να αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος κατά 90% θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Τότεναμ ως... αντι-Μουρίνιο.

Το αναφέραμε και προ ημερών στο «ΦΩΣ» όταν γραφόταν στην Αγγλία ότι οι «λύκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα. Στο «Μολινό» επιθυμούν να συνεχίσουν στη μετά Νούνο εποχή με το πορτογαλικό μοντέλο και οι χθεσινές πληροφορίες ήταν συγκεκριμένες και δίχως το παραμικρό ίχνος αμφισβήτησης, όπως θα αντιληφθείτε διαβάζοντας παρακάτω το ρεπορτάζ: ο Νο 1 στη λίστα της Γουλβς είναι ο Πέδρο Μαρτίνς!

Προσοχή: δεν λέμε ότι ο κόουτς των Πειραιωτών δεν θα μείνει στο λιμάνι τη νέα σεζόν και θα επιλέξει τη Γουλβς. Εμείς απλώς αναφέρουμε τι ισχύει από την πλευρά της Γουλβς και την… καψούρα που έχει με τον Μαρτίνς, τον οποίο αντιμετώπισε την περσινή σεζόν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με την τριετή του θητεία στον Ολυμπιακό έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του και είναι απολύτως φυσιολογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Ήδη, όπως γνωρίζουμε, έχει πει δύο «όχι» σε Αλ Χιλάλ και Σάο Πάουλο.

Το όνειρό του είναι να δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και το έχει πει δεκάδες φορές σε διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πορτογαλία. Του αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο και δεν το κρύβει. Κι ενώ λοιπόν γνωρίζουμε τη φιλοδοξία του να κάτσει μία μέρα σε πάγκο αγγλικής ομάδας, ήρθε χθες η πληροφορία από το Γουλβερχάμπτον που τον έχει στην κορυφή της λίστας των «λύκων» για αντι-Νούνο! Για να συνειδητοποιήσετε την εγκυρότητα της πληροφορίας, το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι προέρχεται από την ίδια πηγή που είχε αφήσει να διαρρεύσει αποκλειστικά προς το «ΦΩΣ» τον περασμένο Αύγουστο ότι ο Γιούργκεν Κλοπ εξέταζε την περίπτωση του Τσιμίκα. Μια είδηση που έπαιξε πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα μας και είχε... χλευαστεί από ορισμένους, γιατί το θεωρούσαν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η ίδια πηγή λοιπόν χθες ήταν απόλυτα ξεκάθαρη: ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο κατά 90% ετοιμάζει βαλίτσες για Τότεναμ και ο προπονητής που έχουν βάλει στο «σημάδι» για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μαρτίνς με διαφορά από τον δεύτερο!

Προσηλωμένος στο νταμπλ

Πάμε τώρα και στα ακόμα πιο σοβαρά της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άνθρωπος της Γουλβς έχει κάνει ήδη μία πρώτη διερευνητική κρούση στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μαρτίνς. Η πρώτη επαφή έγινε περισσότερο σε επίπεδο αν θα ενδιαφερόταν ο Πορτογάλος τεχνικός να μετακομίσει στο Γουλβερχάμπτον και με την προοπτική του αγγλικού συλλόγου. Ο Μαρτίνς φυσικά από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει προς όλους τους τόνους ότι σέβεται το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2022 και μάλιστα το είπε και στην πρόσφατη συνέντευξή του στη Νova ότι δεν τον συγκινούν οι διάφορες «Σειρήνες». Ωστόσο, στη Γουλβς είναι ενήμεροι για το όνειρο του Μαρτίνς να δουλέψει μία μέρα στο αγγλικό πρωτάθλημα και προφανώς πάνω εκεί θα ποντάρουν για να τον δελεάσουν. Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό που είναι της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ; Προφανώς και δεν αποτελεί εμπόδιο για τη Γουλβς.

Εν κατακλείδι, τα δεδομένα έχουν ως εξής: η Γουλβς θέλει διακαώς τον Μαρτίνς, τον έχει στην κορυφή της ατζέντας της, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει τη ρήτρα, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό που λέει δημοσίως είναι ότι το μυαλό του είναι στην κατάκτηση του νταμπλ και στην προετοιμασία της νέας σεζόν. Οι Άγγλοι, όμως, πιστεύουν ότι μπορούν να του αλλάξουν άποψη. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι. Ο Μαρτίνς δεν έχει τάσεις... Μάρκο Σίλβα. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην κατάκτηση του νταμπλ και στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, έχοντας ήδη κάνει προεργασία για προπονητικά κέντρα στο εξωτερικό και κάποιες πρώτες μεταγραφικές συζητήσεις με τη διοίκηση. Η Γουλβς πάντως θα επιμείνει. Δεν πρόκειται να υποχωρήσει τόσο εύκολα...