Ολυμπιακός: «Μάχη» για δύο θέσεις στην ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς ό,τι είναι να δείξει (κι αν δείξει κιόλας...) για την ενδεκάδα θα το πράξει στη βραδινή προπόνηση που θα γίνει στο «Φίλιπς Στάντιον».

Ολυμπιακός: «Μάχη» για δύο θέσεις στην ενδεκάδα

Συνήθως δεν αποκαλύπτει τα πλάνα του, αλλά, επειδή έως και χθες δεν πρόλαβε να κάνει μία δοκιμή για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι φυσικά το 4-3-3 δεν αλλάζει και πως θα γίνει «μάχη» για μία ή το πολύ δύο θέσεις.

Οι σίγουροι είναι οι Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά και Ελ Αραμπί.

Τα ερωτηματικά είναι δύο. Ο Μπρούμα ή ο Μασούρας και ο Φορτούνης ή ο Βαλμπουενά.

Λογικά ο Μπρούμα θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο ένα «φτερό» και όχι ο Μασούρας. Στο άλλο ο Βαλμπουενά δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Φορτούνη, αλλά φρόνιμο είναι να περιμένουμε και τις τελικές δοκιμές που θα γίνουν στην Ολλανδία.

Μετρημένα κουκιά είναι ουσιαστικά η ενδεκάδα. Τουλάχιστον σε επίπεδο προσώπων ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα αιφνιδιάσει τον Σμιντ. Αντιθέτως θέλει να τον αιφνιδιάσει με τον τρόπο που θα μπει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι, θέλοντας εξαρχής και από τα πρώτα λεπτά να δείξει ότι δεν θα εμφανιστεί στο «Φίλιπς Στάντιον» με σκοπό να έχει παθητικό ρόλο.

Θα κοιτάξει να ανεβάσει στο μέτρο του δυνατού τις γραμμές, καθώς διαπιστώθηκε και στο πρώτο ματς ότι η PSV όταν πιέζεται, τότε αρχίζει να... πίνει θάλασσα.