Oλυμπιακός: Αποχώρησε ο επί χρόνια αναλυτής - Το μήνυμα του στο instagram

O Γιώργος Μαρτάκος ήταν για χρόνια επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης του Ολυμπιακού, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν - Το μήνυμά του στο instagram. 

 Oλυμπιακός: Αποχώρησε ο επί χρόνια αναλυτής - Το μήνυμα του στο instagram

Ο Γιώργος Μαρτάκος, επί χρόνια αναλυτής της ομάδας και επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στα social media την αποχώρηση του. Ήταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την τελευταία 8ετία και είχε εξελίξει τον τρόπο ανάλυσης των Πειραιωτών για τα παιχνίδια τους.

Με μήνυμα του στο instagram, σχολίασε τα εξής: «Μετά από οχτώ χρόνια αγαστής συνεργασίας, έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, ήρθε η στιγμή για να κλείσει ο κύκλος. Ένας κύκλος γεμάτος από δυνατές συγκινήσεις, ανυπέρβλητες χαρές, δυνατές μάχες και αγώνες εντός κι εκτός γηπέδων, ένας κύκλος από αυτούς που πολλοί ονειρεύονται στη ζωή τους να διανύσουν. Αποχαιρετώ αυτόν τον κύκλο με συγκίνηση για όσα έζησα κι ευγνωμοσύνη που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω υπηρετώντας από το πόστο μου με όλες μου τις δυνάμεις τον ένα και μοναδικό στόχο που έχει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό: την κορυφή.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο και στο έργο μου όλα αυτά τα χρόνια και την ευκαιρία που έδωσε να είμαι κομμάτι αυτής διαδρομής. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, κάθε έναν ξεχωριστά για όλες τις στιγμές –επαγγελματικές και μη – που ζήσαμε παρέα. Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου".

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιος θα είναι ο επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Ιωσήφ Λουκάς, ο Γιάννης Βογιατζάκης και ο Λουίς Λόμπο, ο οποίος ανήκει στο τιμ του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως έχει δηλώσει και ο Πορτογάλος προπονητές οι αναλυτές έχουν σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες της ομάδας του Πειραιά.