Φόβοι για κρούσμα κορονοϊού στην Μαρσέιγ

Βασικός παίκτης της Μαρσέιγ αισθάνεται αδιαθεσία και αναμένονται τα τεστ ενόψει Ολυμπιακού. Φόβοι για κρούσμα κορονοϊού.

Φόβοι για κρούσμα κορονοϊού στην Μαρσέιγ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα γαλλικά ΜΜΕ, ο βασικός μέσος της Μαρσέιγ Μοργκάν Σανσόν είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Τρίτη 1/12-22.00) καθώς παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες αδιαθεσία και δεν μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ήταν απών και από τον αγώνα του Σαββάτου (28/11) με τη Ναντ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

O 26χρονος άσος αναμένει τα αποτελέσματα για το τεστ κορονοϊού ενόψει του αγώνα με την ελληνική ομάδα, καθώς παρόλο που στις σχετικές εξετάσεις πριν από τον αγώνα με τη Ναντ είχε βρεθεί αρνητικός, τα συμπτώματα δεν έχουν υποχωρήσει.

Ο Μοργκάν Σανσόν έχει αγωνιστεί φέτος σε 12 αγώνες της Μαρσέιγ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 2 γκολ, με 2 ασίστ. Αποτελεί στόχο κατά καιρούς αγγλικών ομάδων, με την Άρσεναλ να κάνει σοβαρή προσπάθεια για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Στο ματς με τη Ναντ έπαιξε στη θέση του ο Μικαέλ Κουισάνς που είναι δανεικός από την Μπάγερν.

Η Μαρσέιγ είχε μεγάλα προβλήματα με τον covid τον περασμένο Αύγουστο καθώς δέκα παίκτες της είχαν προσβληθεί από τον ιό και είχε αναβληθεί ο αγώνας της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Σεντ Ετιέν. Έκτοτε δεν είχε αντιμετωπίσει κάποιο σχετικό θέμα και ελπίζει ότι θα το αποφύγει και τώρα.