Ολυμπιακός: Θλάση ο Βαλμπουενά

Νέο πλήγμα για να τον Ολυμπιακό ενόψει των αγώνων με Παναθηναϊκό και Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά τέθηκε εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ολυμπιακός: Θλάση ο Βαλμπουενά

Δεν έφταναν οι απουσίες των Ελ Αραμπί και Χασάν, λόγω του γεγονότος ότι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος άσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (19/11) και έθεσε εαυτόν εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες. Φυσικά χάνει το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Από τον Ολυμπιακό ενημέρωσαν ότι ο Βαλμπουενά υπέστη θλάση, ενώ ο ίδιος γνωστοποίησε τον τραυματισμό του μέσω των social media.

"Δυστυχώς τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και θα μείνω εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένω 100% αφοσιωμένος στην ομάδα. Πάμε!".

Πλέον, τα... επιθετικά προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς αυξάνονται, αφού εκτός μάχης, πέρα από τον δημιουργό του, έχουν τεθεί και οι "εκτελεστές" Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν.