Στοίχημα και Αποδόσεις για τον Ολυμπιακό

Τα πρωταθλήματα και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο έχουν ξεκινήσει ήδη, με τις Ελληνικές ομάδες να δίνουν τα πρώτα δείγματα γραφής τους.

Στοίχημα και Αποδόσεις για τον Ολυμπιακό

Χωρίς να μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση και τις προσδοκίες της νέας σεζόν, βλέπουμε πως το stoixima έχει πάρει φωτιά, με τις αποδόσεις σε διάφορες αγορές να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Κάνοντας μια βόλτα στα κουπόνια της Novibet - που μπήκε στην ποδοσφαιρική χρονιά με μία τεράστια έκπληξη για τους παίκτες, καθώς προσφέρει πλέον συναλλαγές με το πολύ δημοφιλές e-wallet, το paypal – θα βρούμε μια τεράστια ποικιλία αγορών για τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό.

Στοίχημα Ολυμπιακού στη Superleague 2020/21

Ξεκινώντας από τις εγχώριες διοργανώσεις, δεν προκαλεί καμιά έκπληξη πως η ομάδα του Πειραιά είναι το φαβορί σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η απόδοση μπορεί να μην είναι στα χαμηλά επίπεδα του παρελθόντος αλλά αυτό οφείλεται στην αποχώρηση βασικών παικτών από τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2019/20 αλλά και την ψυχική ανάταση του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στα Play Offs του Champions League. Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή ενδέχεται πάντως να αλλάξουν σε δύο εβδομάδες, όταν θα γνωρίζουμε αν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αγωνίζονται στους ομίλους του CL, μιας και η παρουσία τους εκεί μπορεί να έχει επίδραση στην προσήλωσή τους στους εγχώριους στόχους.

Στις περισσότερες στοιχηματικές θα βρείτε και πλήθος ειδικών αγορών για τη Σούπερ Λιγκ, όπου και εκεί πρωταγωνιστούν αρκετοί ερυθρόλευκοι. Το «πολυβόλο» που λέγεται Ελ Αραμπί πληρώνει εξαιρετικά (κατά τη γνώμη μας πάντα) για φαβορί στην κατηγορία πρώτου σκόρερ ενώ κλοπή είναι (πάλι κατ’ εμάς) η απόδοση του Βαλμπουενά σαν πρώτος στις ασίστ για τη χρονιά που ξεκίνησε. Αμφότεροι απέδειξαν πως το Ελληνικό πρωτάθλημα τους ταιριάζει πολύ και δε δυσκολεύτηκαν πέρσι, στην πιο παράξενη της ιστορίας λόγω του Covid-19 χρονιά, να τερματίσουν άνετα στις πρώτες θέσεις των δύο κατηγοριών.

Τέλος, σχετική εντύπωση μας προκάλεσε η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στην αγορά «Επόμενος προπονητής που θα απολυθεί στη Σούπερ Λιγκ». Μπορεί να ανανέωσε μόλις το συμβόλαιο του και να κέρδισε το νταμπλ τη χρονιά που μας πέρασε αλλά αρκετοί μπουκ τον συμπεριέλαβαν στη σχετική λίστα. Έστω κι αν βρίσκεται χαμηλά στη σειρά των φαβορί, με την απόδοσή του να πληρώνει καλά. Ενδεικτικό μάλλον του πόσο λίγο «τρίζει η καρέκλα» του αυτή τη στιγμή.

Στοίχημα Ολυμπιακού στο Champions League 2020/21

Ακόμα και πριν να γνωρίζουν οι μπουκ τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα Play Offs της μεγαλύτερης διοργάνωσης συλλόγων του κόσμου, η απόδοση των Πειραιωτών για πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν αρκετά χαμηλή, σε μια αγορά που προσφερόταν σε όλες τις στοιχηματικές. Ομόνοια και Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ομάδες - φόβητρα στο παγκόσμιο στερέωμα και ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει μια εύκολη πρόκριση. Από το πρωί της 17ης Σεπτεμβρίου μπορεί κανείς να βρει τις ανανεωμένες αποδόσεις για τα ματς των ερυθρολεύκων καθώς και τα πρώτα στατιστικά και αποδόσεις για το νικητή της διοργάνωσης της φετινής χρονιάς. Οι τελευταίες θα αλλάξουν φυσικά μετά το σχηματισμό των ομίλων, όπου αναμένουμε περισσότερες αγορές τόσο για τους αγώνες και την πορεία του Ολυμπιακού όσο και ειδικές αγορές για τους παίκτες των ομάδων. Μείνετε συντονισμένοι.