Η ΕΠΟ έκρινε κατάλληλη τη Ριζούπολη για τον τελικό Κυπέλλου

Κλιμάκιο της ΕΠΟ επιθεώρησε πριν από λίγο το γήπεδο της Ριζούπολης και το έκρινε κατάλληλο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ έκρινε κατάλληλη τη Ριζούπολη για τον τελικό Κυπέλλου

Από τα οξύμωρα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνέβη πριν από λίγο στη Ριζούπολη, αφού η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όρισε το γήπεδο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός - ΑΕΚ και μετά από δύο ημέρες το επιθεώρησε.

Στις 8 Ιουλίου αποφάσισε η ΕΠΟ τη διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη και δύο ημέρες αργότερα έκανε επιθεώρηση για την καταλληλότητά του. Φυσικά μετά από όσα ακούστηκαν φρόντισαν να βγάλουν κατάλληλο το γήπεδο, αφού βέβαια γίνουν κάποιες εργασίες.

Για παράδειγμα το πρωτόκολλο θέλει ανοιχτά δημοσιογραφικά θεωρεία και η ομοσπονδία αποφάσισε να στήσει έναν τεράστιο πάγκο, απέναντι από τον χώρο των επισήμων, προκειμένου να δουλέψουν τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά συνεργεία. Θα προβλεφθεί και χώρος για τους υπόλοιπους δημοσιογράφους, αν και ο αριθμός τους θα είναι περιορισμένος, μόλις 35 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας 12 ήταν οι ψήφοι υπέρ του να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Ολυμπιακός ψήφισε αρνητικά, ενώ υπήρξαν και τέσσερα λευκά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του είχε εκφράσει την αντίθεσή του στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στη Ριζούπολη, καθώς ανέφερε ότι εκεί κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ολυμπιακός: Κινείται νομικά κατά των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που ψήφισαν Ριζούπολη

Ριζούπολη: Ποιος ήταν ο τσαγκάρης που της έδωσε το όνομα - Η Βίλα Ακριβή και ο Βενιζέλος