Δωρεάν audio books των Ζέη, Ακρίβου, Τατσόπουλου, Νικολαΐδου για το #Μένουμε_Σπίτι

εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν δωρεάν ηχογραφήσεις σε βιβλία των Άλκης Ζέη, Κώστα Ακρίβου, Πέτρου Τατσόπουλου, Σοφίας Νικολαΐδου

Δωρεάν audio books των Ζέη, Ακρίβου, Τατσόπουλου, Νικολαΐδου για το #Μένουμε_Σπίτι

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, λαμβάνουν υπόψη όλους εκείνους που τώρα μένουν σπίτι και θέλουν να ψυχαγωγηθούν ποιοτικά. Προσφέρουν εντελώς δωρεάν τέσσερα ξεχωριστά βιβλία που ακούγονται ή αλλιώς audio books.

Βιβλία γραμμένα από την πένα δημοφιλών συγγραφέων σε μια αφήγηση-ερμηνεία των ίδιων των δημιουργών τους, η οποία υπόσχεται να μεταβάλει την επαφή με τη λογοτεχνία σε μια διαφορετική και εντελώς ξεχωριστή εμπειρία, και παράλληλα έχει και αρχειακή αξία. Τα audio book δίνουν επίσης την ευκαιρία σε άτομα με προβλήματα όρασης να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ασχολία, το διάβασμα.

Ακούστε με τη φωνή των δημιουργών τους ολόκληρα βιβλία, ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι ή τη βεράντα, μαγειρεύετε, σιδερώνετε, γυμνάζεστε ή είστε στον καναπέ παρέα με τα παιδιά σας που βλέπουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στην τηλεόραση, ακόμη και όταν είστε στη μπανιέρα σας. «Διαβάστε» με τα βιβλία που ακούγονται και ταξιδέψτε στην χώρα της αφήγησης ό,τι και να κάνετε, συντροφιά με ένα ζευγάρι ακουστικά.

Την εμβληματική Άλκη Ζέη να αφηγείται την ιστορία των πρώτων είκοσι πέντε χρόνων της ζωής της, τα οποία διαμόρφωσαν τη μετέπειτα πορεία της. Μια ολόκληρη εποχή ζωντανεύει μέσα από τη συναρπαστική της αφήγηση στο βιβλίο της Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο.

Ακούστε το βιβλίο εδώ.


Το Πανδαιμόνιο του Κώστα Ακρίβου, ένα μυθιστόρημα που έκανε αίσθηση και συγκρίθηκε με την Πάπισσα Ιωάννα του Ροΐδη και Το όνομα του ρόδου του Ουμπέρτο Έκο.

Ακούστε το βιβλίο εδώ.


Το Απόψε δεν έχουμε φίλους της Σοφίας Νικολαΐδου, ένα βραβευμένο μυθιστόρημα για τρεις γενιές Ελλήνων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους, την ώρα που η Ιστορία δείχνει τα δόντια της.

Ακούστε το βιβλίο εδώ.


Το βιβλίο "Η καλοσύνη των ξένων" του Πέτρου Τατσόπουλου, στο οποίο ο καταξιωμένος συγγραφέας ανατέμνει την ιστορία της υιοθεσίας του. Ένα βιβλίο με γενναίες δόσεις χιούμορ και άλλες τόσες κυνισμού που, κατά γενική ομολογία, διαβάζεται απνευστί.

Ακούστε το βιβλίο εδώ.


Πηγή: metaixmio.gr