Ταινίες στην τηλεόραση (23/7): Υπόθεση Τόμας Κράουν, The Rebound, Logan Lucky

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (23/7): Υπόθεση Τόμας Κράουν, The Rebound, Logan Lucky

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Υπόθεση Τόμας Κράουν». Ένας πολυεκατομμυριούχος κλέβει από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης ένα σπάνιο πίνακα του Μονέ, τον υποψιάζεται μια όμορφη ασφαλιστική πράκτορας, αλλά υποκύπτει στη γοητεία του. Ή μήπως είναι ένα παιχνίδι για να τον παγιδέψει;

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «The Rebound». Η Σάντι είναι μια όμορφη, σέξι μητέρα δύο παιδιών που μόλις πάτησε τα 40. Είναι μια υπέροχη σούπερ μαμά που προλαβαίνει τα πάντα.

Υβόν Σανσόν: Η Μπιμπή δίπλα στον Χορν στο «Μια ζωή την έχουμε» - Η σκηνή με τον Γκουσγκούνη (vids)

Αυτή η τέλεια φαινομενικά εικόνα της όμως, καταρρέει όταν ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της την απατά. Χωρίς να χάσει χρόνο, μετακομίζει με τα παιδιά στη Νέα Υόρκη για να βρει δουλειά και να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί, συναντά τον Άραμ Φιλκενστάιν, ένα γλυκό 24χρονο αγόρι που επίσης περνάει μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Έχει μόλις ανακαλύψει πως ο μόνος λόγος για τον οποίο τον παντρεύτηκε η μόλις δύο εβδομάδων σύζυγός του ήταν για να αποκτήσει πράσινη κάρτα.

Ο Άραμ γίνεται σιγά-σιγά μέλος της οικογένειας. Τα παιδιά τον λατρεύουν, το ίδιο και η Σάντι. Οι δυο τους, γίνονται ζευγάρι και αντιμετωπίζουν πολλές αντιδράσεις. Τώρα θα πρέπει να καταλάβουν αν αυτό που βρήκαν ο ένας στον άλλο είναι κάτι περαστικό ή αν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα.

Ταυτόχρονα θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star η ταινία «Logan Lucky». Η οικογένεια του Τζίμι Λόγκαν είναι διάσημη για την κακοτυχία της για περισσότερα από 90 χρόνια! Όταν ο Τζίμι αποφασίζει ότι είναι ώρα να αλλάξει η τύχη της, με τη βοήθεια των φίλων του, σχεδιάζει ληστεία των 14 εκατομμύριων δολαρίων από την Πίστα Αγώνων Ταχύτητας Σάρλοτ, κατά την διάρκεια του πιο δημοφιλούς αγώνα της χρονιάς.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.