Πολυ-Άνθρωποι: Ένας περίπατος σε 10 βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων του Πειραιά

Το Φεστιβάλ Άτλας – Άνοιγμα στην πόλη συνεχίζεται με την δράση Πολυ-Άνθρωποι η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου και θα επαναληφθεί στις 5 Ιουλίου με σημείο συνάντησης το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πολυ-Άνθρωποι: Ένας περίπατος σε 10 βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων του Πειραιά

Πρόκειται για μια δράση η οποία φιλοξενείται σε 10 διαφορετικές βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων της πόλης του Πειραιά και η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών και τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά.

Έλληνες και μετανάστες , ενώνουν τις δυνάμεις τους και «εκτίθενται» σε 10 διαφορετικές βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων της πόλης του Πειραιά, αναπαριστώντας σκηνές που «ξεχειλίζουν» από ζωή.

Οι βιτρίνες είναι ο τόπος δράσης, μια άλλη θεατρική σκηνή η οποία φιλοξενεί ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας. Η συνάντησή τους έχει θέμα τη μητρότητα, την παράδοση, το φόβο, τη φιλία, τον έρωτα, τη ζωή, την εμπιστοσύνη, το φανατισμό, τα όνειρα και μας υπενθυμίζει εκείνες τις στιγμές που το «πολύ» δεν περιγράφει ποσότητα αλλά οικουμενικότητα.

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά σας προσκαλεί σε ένα περίπατο μέσα στην πόλη για να γνωρίσουμε ότι οι ΠΟΛΥ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε εμείς.

Συντελεστές:

Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Μιχαηλίας Μουσάκου

Εικαστική Επιμέλεια: Εύα Μπόλου.

Ηθοποιοί Στις Βιτρίνες: Βασιλική Βλαχούλη, Ελένη Βρακά, Δάφνη Γεμελιάρη, Μαγδαλένα Κεραμάρη, Ζέτα Λιάλιου, Δανάη Μπερή, Γεωργία Μαυροειδοπούλου, Ελένη Σταυροπούλου, Δημήτρης Τσικούρας, Αποστόλης Ψαρρός.

Σε συνεργασία με το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών.

Αναλυτικά οι βιτρίνες:

Πιττάκης, Βασ. Γεωργίου Α’ 15

Ανδριανόπουλος, Ηρ. Πολυτεχνείου 41

Super Dry, Οδυσσέα Ανδρούτσου 174

Uno, Μπουμπουλίνας 31-33 & Καραΐσκου

X Chic, Μπουμπουλίνας 35

Incontri, Γρ. Λαμπράκη 111

Works, Σωτήρος Διός 31

Hondos, Τσαμαδού 17

Πολιτάκης, Τσαμαδού 29

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα στην Πόλη – Φεστιβάλ Atlas στον Πειραιά

Ημερομηνία:

03/07/2018

05/07/2018

Ώρα έναρξης 19.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.dithepi.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox