Η Lisa Gerrard με τη Mystery of The Bulgarian Voices στο Κλειστό του Γαλατσίου

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Η Lisa Gerrard με τη Mystery of The Bulgarian Voices στο Κλειστό του Γαλατσίου

Η παράσταση βασίζεται στον συνδυασμό μοναδικών φωνών – τραγουδιστών από τη χορωδία «The Mystery Of The Bulgarian Voices», της Lisa Gerrard (Dead Can Dance) και του παγκόσμιου πρωταθλητή του beatboxing (η τέχνη της παραγωγής φωνητικών ήχων σε μίμηση μουσικών οργάνων, κατά κύριο λόγο κρουστών) – Skiller (Aleksandar Deyanov).

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρία μέρη:
1) Τα παραδοσιακά τραγούδια της Βουλγαρίας από τη χορωδία «Το μυστήριο των βουλγαρικών φωνών», συνοδευόμενη από την ορχήστρα και τον Skiller
2) τα τραγούδια της Λίζα Γκέραρντ συνοδευόμενα από μια υπέροχη ομάδα μουσικών, τον Skiller και μερικές από τις φωνές της χορωδίας
3) Ειδικά γραμμένα για την παράσταση τραγούδια στα οποία η χορωδία «Το μυστήριο των βουλγαρικών φωνών» και η Λίζα Τζέραρντ αλληλεπιδρούν στη σκηνή και τραγουδούν μαζί.

«The Mystery Of The Bulgarian Voices »

Η χορωδία «The Mystery Of The Bulgarian Voices » αποτελείται από 18 μέλη ηλικίας από 24 έως 71 χρονών. Η φήμη της έφτασε στη Μ. Βρετανία. Η Kate Bush και ο David Bowie είναι (και ήταν) μερικοί από τους θαυμαστές της.

Λίζα Τζέραρντ

Η Λίζα Τζέραρντ (1961-) είναι Αυστραλή μουσικός, τραγουδίστρια και συνθέτρια. που υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος Dead Can Dance. Γνωστή κυρίως για τη βαθιά κοντράλτο φωνή της είναι βραβευμένη με Grammy και με Χρυσή Σφαίρα ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ για τη μουσική της ταινίας Ο Μονομάχος, όπου συνεργάστηκε με τον συνθέτη Χανς Τσίμερ.

Ημερομηνία: 23 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 20.30

Εισιτήρια: 26 έως 58 ευρώ

Στο κλειστό ολυμπιακό γυμναστήριο Γαλατσίου (Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι)

Πηγή: kalogrezart.gr