Οι Σταγιάτες έδιωχναν τον Μπέο από το χωριό τους: «Άστε τις μαγκιές κοπρίτες» τους απάντησε (vid)

Ένταση σημειώθηκε στους Σταγιάτες μεταξύ των κατοίκων και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Οι Σταγιάτες έδιωχναν τον Μπέο από το χωριό τους: «Άστε τις μαγκιές κοπρίτες» τους απάντησε (vid)

Ένταση και αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου από τους κατοίκους του χωριού Σταγιατών στο Πήλιο. Ο Μπέος επισκέφτηκε το χωριό, ωστόσο οι Σταγιάτες τον «υποδέχθηκαν» με έντονες αποδοκιμασίες και απάντησαν στο προκλητικό του ύφος και τους χαρακτηρισμούς του, καθώς τους αποκάλεσε «κοπρίτες».

Οι Σταγιάτες έχουν αντιταχθεί του δημάρχου Βόλου και μάλιστα με δημοψήφισμα αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.

Η αντίδρασή τους ήταν έντονη στην παρουσία του Αχιλλέα Μπέου και πολλοί εξ αυτών του φώναξαν ότι είναι ανεπιθύμητος. Ο Αχιλλέας Μπέος που αποκάλεσε «κοπρίτες» αλλά οι Σταγιάτες του απάντησαν με τον ίδιο τρόπο.

«Είσαι άσχετος», τού φώναζαν στον δήμαρχο και του ζητούσαν να φύγει από το χωριό τους. «Όχι ο τσαμπουκάς στους Σταγιάτες, έξω ρε», τού έλεγαν άλλοι. Ο Μπέος απάντησε «άστε τις μαγκιές αυτές κοπρίτες», για να αντιτείνουν: «Δεν έχεις επιχειρήματα, φύγε από δω κοπρίτη. Πάρε το σινάφι σου και φύγετε»!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το Astra Tv