Ελεύθερος ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά - Τι είπε στην απολογία του(vid)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ράπερ ο οποίος είχε συλληφθεί χτες (24/6) για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ελεύθερος ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά - Τι είπε στην απολογία του(vid)

Ο 35χρονος γνωστός ράπερ οδηγήθηκε σήμερα (25/6) στον ανακριτή και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Η αστυνομία συνέλαβε γνωστό ράπερ για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών (vid)

Η αστυνομία συνέλαβε γνωστό ράπερ για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών (vid)

Στην απολογία του υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση και για ακτιβιστική δράση ενώ τα όπλα που βρέθηκαν ήταν αεροβόλα και ρέπλικες.

Δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στα νέα παιδιά κατά των ναρκωτικών: «Εγώ είμαι ακτιβιστής κάνναβης. Ό,τι κάνω, έχει να κάνει με ακτιβιστική δράση, με νόμιμα προϊόντα. Κάποια ψευδής πληροφορία δόθηκε για εμένα. Η αστυνομία ήρθε, έκανε τη δουλειά της, βρήκε μικροποσότητα κάνναβης που ήταν για προσωπική μου χρήση. Όλα τα άλλα ήταν νόμιμα. Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου αντίπαλοι, ανταγωνιστές. Ξέρω ποιοι είναι» ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του star.gr.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πει σε κανέναν να κάνει χρήση ποτέ, δεν έχω παρακινήσει κανέναν ποτέ. Ίσα ίσα λέω στα παιδιά να μη δοκιμάζουν κάνναβη. Συνιστώ μόνο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ψαχτούν για την κάνναβη και τις ιατρικές της χρήσεις. Τα όπλα ήταν ψεύτικα. Τα χρησιμοποιήσαμε παλιά σε κάποια βίντεο που ήμουν σκηνοθέτης»