Γλυφάδα: Αραβικής καταγωγής ο τραυματίας, σε σκληρό αρχιμαφιόζο της Αυστραλίας ανήκει το αυτοκίνητο

Οι έρευνες συνεχίζονται στη Γλυφάδα όπου ανατινάχτηκε ένα αυτοκίνητο, με τις αρχές να αναφέρουν πως ο οδηγός είναι αραβικής καταγωγής, ενώ το αυτοκίνητο είχε αυστραλιανές πινακίδες.

Γλυφάδα: Αραβικής καταγωγής ο τραυματίας, σε σκληρό αρχιμαφιόζο της Αυστραλίας ανήκει το αυτοκίνητο

Οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής και των πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) συνεχίζουν τις έρευνες, ώστε να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και προκλήθηκε η έκρηξη του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του news247, ο οδηγός έφευγε από γυμναστήριο της περιοχής, πριν επιβιβαστεί στο όχημά του, ενώ η έκρηξη έγινε όταν έβαλε μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε χέρια και πόδια.

Σύμφωνα με το newsit το δίπλωμα ανήκει σε ένα αρχηγό της Μαφίας στην Αυστραλία ο οποίος σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ βρίσκεται από το 2018 ή το 2017 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα πάντα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ ο συγκεκριμένος άνδρας με τα αρχικά A.J.M. ήταν αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία, διακινητής ναρκωτικών και υπαρχηγός σκληρής και αδίστακτης συμμορίας με μηχανές, ενώ αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία.