Γερμανός σε αμόκ έριξε το Range Rover του πάνω σε πεζούς - Τέσσερις νεκροί και ένα βρέφος (vid)

Tουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Τρίερ στη Γερμανία.

Γερμανός σε αμόκ έριξε το Range Rover του πάνω σε πεζούς - Τέσσερις νεκροί και ένα βρέφος (vid)

Τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και 15 τραυματίες άφησε πίσω του ο οδηγός που έπεσε νωρίτερα σήμερα με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης Τριρ, στην Ρηνανία - Παλατινάτο. Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και ένα βρέφος.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην τηλεόραση της BILD, ότι το αυτοκίνητο, μάρκας Range Rover κινείτο με ταχύτητα 70-80 χλμ/ώρα και πλησιάζοντας το πλήθος συνέχισε να επιταχύνει.

Ο δήμαρχος της πόλης Wolfram Leibe, είπε ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι είναι νεκροί ενώ δέκα είναι οι τραυματίες.

«Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στην πεζοδρομημένη ζώνη στο #Trier. Παρακαλώ αποφύγετε την περιοχή, η αστυνομία βρίσκεται επί τόπου μαζί με άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», ανέφερε αρχικά επίσημη δήλωση της αστυνομίας στο Twitter.

Άλλες αναφορές, κάνουν λόγο για σοβαρά τραυματισμένους. Στους δρόμους επικρατεί σύγχυση, εγώ οι εικόνες τραυματιών που είναι πεσμένοι στο έδαφος, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον δράστη και κατάσχεσε το αυτοκίνητό του.

«Συλλάβαμε ένα άτομο και ένα όχημα κατασχέθηκε. Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, δύο άτομα πέθαναν. Συνεχίστε να αποφεύγετε το κέντρο της πόλης», ανακοίνωσε η αστυνομία με νεότερη ανάρτησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι Γερμανός, 51 ετών, κάτοικος της περιοχής. Η αστυνομία ερευνά τα κίνητρα του δράστη αλλά ο Δήμαρχος της Τρίερ έκανε λόγο για «αμόκ».