Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς: Πρωταγωνίστρια στη σειρά «Queen America» του Facebook Watch

Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς: Πρωταγωνίστρια στη σειρά «Queen America» του Facebook Watch

Η 48χρονη ηθοποιός Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς θα υποδυθεί πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά του Facebook Watch, με τίτλο «Queen America». Η σειρά δέκα επεισοδίων περιγράφεται ως σκοτεινή κωμωδία που διαδραματίζεται στην Τούλσα της Οκλαχόμα, στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για την ιστορία της Βίκι Έλις, της πιο διάσημης και αδίστακτης εκπαιδεύτριας σε καλλιστεία και της άτυχης Σαμάνθα Στόουν, η οποία ελπίζει ότι η Βίκι μπορεί να την μετατρέψει σε αξιόλογη υποψήφια για τον τίτλο της Miss America.

Η Βίκι αναζητά απεγνωσμένα νέες γυναίκες για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss America για έναν λόγο, για να μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε κορίτσι σε νικήτρια.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Μέγκαν Οπενχάιμερ, η οποία είναι και εκτελεστική παραγωγός μαζί με τις Μπρούνα Παπαντρέα και Σούζαν Μπίμελ.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που γυρίζω την τηλεοπτική σειρά, που βρέθηκα στη γενέτειρά μου, στην Τούλσα της Οκλαχόμα – και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που συνεργάζομαι ξανά με τη Μπρούνα Παπαντρέα, η οποία στήριξε το project από τα πρώτα του στάδια και υποστηρίζει ενεργά τις γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος» ανέφερε η Οπενχάιμερ.

«Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε τέτοιους σπουδαίους συνεργάτες στις wiip, Entertainment 360 και Facebook. Το να έχω μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς, την Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς να ενσαρκώνει τον ρόλο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» τόνισε.

Η Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία «Cocaine Godmother: The Griselda Blanco Story». Εμφανίστηκε, επίσης, ως Ολίβια Ντε Χάβιλαντ στην πρώτη σεζόν της σειράς «Feud» του Ράιαν Μέρφι.

Πηγή: www.naftemporiki.gr