Νέες ταινίες: Δύση Ηλίου, Η Δουλειά της, Γενέθλια Θανάτου 2

Δείτε τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από 28 Φεβρουαρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Νέες ταινίες: Δύση Ηλίου, Η Δουλειά της, Γενέθλια Θανάτου 2

Ο δημιουργός του «Γιου του Σαούλ» επιστρέφει με τη νέα του ταινία «Δύση Ηλίου», η Μαρία Τριανταφύλλου μαγνητίζει με την ερμηνεία της στην ταινία «Η Δουλειά της» και τα «Γενέθλια Θανάτου κάνουν come-back στη μεγάλη οθόνη. Αναλυτικά οι ταινίες που κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες από 28/2:

Δύση Ηλίου

Δραματική
Διάρκεια: 142'
Σκηνοθεσία: Λάζλο Νέμες
Παίζουν: Βλαντ Ιβάνοφ, Γιούλι Γιάκαμπ, Έβελιν Ντόμπος

Στις παραμονές του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η νεαρή Ίρις επιστρέφει στη Βουδαπέστη για να εργαστεί στο κατάστημα καπέλων που κάποτε ανήκε στην οικογένειά της και μπλέκει σε μια παράξενη περιπέτεια πολιτικών συνωμοσιών.

Η Δουλειά της

Κοινωνική
Διάρκεια: 89'
Σκηνοθεσία: Νίκος Λαμπό
Παίζουν: Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρη Ήμελλο, Μαρία Φιλίνη

Λίγο πριν από τα 40 της, η Παναγιώτα είναι μια σχεδόν αγράμματη νοικοκυρά, μητέρα δύο παιδιών, η οποία θα αναζητήσει δουλειά όταν ο άντρας της χάσει τη δική του. Θα προσληφθεί ως καθαρίστρια και, ενάντια σε κάθε εμπόδιο, θα σταθεί για πρώτη φορά στα πόδια της.

Ζωή

Δραματική
Σκηνοθεσία: Ντρέικ Ντόρεμους
Παίζουν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Λεά Σεϊντού, Τέο Τζέιμς, Ρασίντα Τζόουνς

Ο Κόουλ είναι ένας μοναχικός, διαζευγμένος κατασκευαστής ανδροειδών, τα οποία λειτουργούν ως τέλειοι ερωτικοί σύντροφοι. Όταν καταλάβει πως η συνάδελφός του Ζόι τον έχει ερωτευτεί, θα βρεθεί μπροστά σε ένα ανυπέρβλητο δίλημμα.

Ο Μαγικός Κήπος

Animation
Διάρκεια: 88'
Σκηνοθεσία: Αρνό Μπουρόν, Αντούν Κρινγκ

Η άφιξη του Απόλο, ενός γρύλου περιπλανώμενου σόουμαν, στο χωριό των μελισσών θα αναστατώσει την τακτοποιημένη καθημερινότητά τους και θα ρίξει άθελά του τη σοφή, καλοκάγαθη βασίλισσά τους στην παγίδα της παμπόνηρης ξαδέρφης της Γουέντι, η οποία θέλει να τη διαδεχτεί.

Το Μάτι της Κωνσταντινούπολης

Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 61'
Σκηνοθεσία: Μπινούρ Καραεβλί, Φατίχ Καϊμάκ

Η ιστορία του Τούρκου κορυφαίου φωτογράφου Αρά Γκιουλέρ, γνωστού και ως «μάτι της Κωνσταντινούπολης».

Γενέθλια Θανάτου 2

Τρόμου
Διάρκεια: 100'
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Λάντον
Παίζουν: Τζέσικα Ροθ, Ίσραελ Μπρουσάρντ, Φι Βου

Έχοντας ζήσει ξανά και ξανά το θάνατό της την ημέρα των γενεθλίων της, ώσπου τελικά να καταφέρει να αποκαλύψει τον επίδοξο δολοφόνο της, η Τρι ξυπνάει και πάλι στο φοιτητικό κοιτώνα για να διαπιστώσει πως τώρα είναι η σειρά του Ράιαν να ξαναβιώσει τον ίδιο επαναλαμβανόμενο εφιάλτη.

Από Πέμπτη 28/2 στους κινηματογράφους.