Οι καλύτερες σειρές που περιμένουμε στο Netflix το 2019

Τα τηλεοπτικά SOS της δημοφιλούς πλατφόρμας, oι νέες σειρές, αλλά και οι επόμενοι κύκλοι τους, που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέσα στο 2019. 

Οι καλύτερες σειρές που περιμένουμε στο Netflix το 2019

Από ολοκαίνουργια τηλεοπτικά "διαμαντάκια" μέχρι πολυαναμενόμενες νέες σεζόν, ακολουθούν οι 13 σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσουν να προβάλλονται στο Netflix μες στο 2019.

The Punisher – Season 2

Ο Frank Castle aka The Punisher (Jon Bernthal) επιστρέφει για ένα δεύτερο αιματοβαμμένο κύκλο στο spin-off της σειράς Daredevil, όπου θα έρθει αντιμέτωπος και πάλι με τον αιώνιο εχθρό του, Billy Russo aka Jigsaw (Ben Barnes).

Πρεμιέρα: 18 Ιανουαρίου

Turn Up Charlie

Οι καλύτερες σειρές που θα κυκλοφορήσουν στο Netflix μες στο 2019
Ο Idris Elba (Luther) εκτελεί χρέη παραγωγού και πρωταγωνιστή στη νέα αυτή μίνι σειρά, μία κωμωδία οκτώ επεισοδίων για έναν επιτυχημένο Dj που γίνεται η νταντά του παιδιού του κολλητού του.

Πρεμιέρα: 15 Μαρτίου

Stranger Things – Season 3

Με την πύλη για το The Upside Down να έχει κλείσει και το μυστηριώδες εργαστήριο να έχει καταστραφεί, πώς συνεχίζεται η ζωή στην πόλη του Hawkins, δεδομένου ότι ο κίνδυνος του Mind Flayer δεν έχει ακόμα εξαλειφθεί; Ποια η τύχη του Will; Και ποια της Eleven;

Πρεμιέρα: 4 Ιουλίου

Mindhunter – Season 2

ΣΕΙΡΕΣ ΝΕΤΦΛΙΞ 2019

Βασισμένη στο βιβλίο MindHunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit των John E. Douglas και Mark Olshaker, η σειρά του David Fincher καταπιάστηκε στην 1η σεζόν της με το πώς γεννήθηκε τελικά ο όρος του serial killer στην αμερικάνικη εγκληματολογία. Ο δεύτερος κύκλος διαδραματίζεται δύο χρόνια μετά τον πρώτο, δηλαδή από το 1979 έως το 1981 και αφορά τις 28 δολοφονίες Αφροαμερικανών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων συνέβησαν στην Ατλάντα.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Black Mirror – Season 5

ΣΕΙΡΕΣ ΝΕΤΦΛΙΞ 2019

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας Bandersnatch, ο δημιουργός του Black Mirror, Charlie Brooker θα επιστρέψει μες στη χρονιά με τον 5ο κύκλο της σειράς, που θα είναι διαδραστικός και ο θεατής θα μπορεί να επιλέξει το τέλος που επιθυμεί.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Better Call Saul - Season 5

Το spin-off του Breaking Bad επανέρχεται στην οθόνη και μαζί του ο Saul Goodman για να ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής του πριν γίνει δικηγόρος.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Ozark - Season 3

Το φινάλε της 2ης σεζόν βρήκε την οικογένεια Byrde να εγκαινιάζει τη λειτουργία ενός πλωτού καζίνο, μέσω του οποίου θα ξεπλένει χρήματα για το μεξικάνικο καρτέλ. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

After Life


Ο Ricky Gervais υποδύεται έναν άντρα που πενθεί το χαμό της γυναίκας του. Στο πλευρό του θα δούμε τους Penelope Wilton ( Downtown Abbey) , David Bradley (Game Of Thrones), Ashley Jensen και David Brent ( The Office).

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

The Crown - Season 3

Αποχαιρετούμε τις ηθοποιούς Claire Foy (First Man) και Vanessa Kirby (Everest) στους ρόλους των βασίλισσας Ελισάβετ Β' και πριγκίπισσας Μαργαρίτα και καλωσορίζουμε τις Olivia Colman (την βραβευθείσα με Χρυσή Σφαίρα πρωταγωνίστρια της "Ευνοούμενης" του Γιώργου Λάνθιμου) και Helena Bonham Carter, που θα μας μεταφέρουν στη βασιλική Βρετανία των 70s.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

The Alienist: The Angel Of Darkness

Η 2η σεζόν του The Alienist λαμβάνει χώρα και πάλι στον 19ο αιώνα, ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της 1ης, και αφορά στην εξαφάνιση της κόρης ενός Ισπανού διπλωμάτη. Ο alienist Laszlo Kreizler θα αναλάβει να λύσει για ακόμη μία φορά το μυστήριο.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Central Park Five

Μίνι τηλεοπτική σειρά για την πολύκροτη υπόθεση του Central Park το 1989, όταν πέντε έγχρωμοι άντρες καταδικάστηκαν άδικα για την επίθεση και τον βιασμό γυναίκας που έκανε τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Top Boy – Season 3

Ο ράπερ Drake εκτελεί χρέη παραγωγού στο νέο κύκλο της σειράς που θα περιστρέφεται γύρω από τις συμμορίες και τους εμπόρους ναρκωτικών στο Ανατολικό Λονδίνο.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Nightflyers

Η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του George R. R. Martin, συγγραφέα του Game of Thrones, αφού έκανε πρεμιέρα στο Syfy έρχεται μες στη χρονιά στο Netflix. Η ιστορία έχει ως εξής: Ένα διαστημόπλοιο ξεκινά για ένα μακρύ ταξίδι, αλλά λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του, το πλήρωμα μπαίνει ξαφνικά σε horror mode και να ξεκληρίζεται.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr