Football Manager 2019: Τα νέα χαρακτηριστικά

Λίγα λόγια για τον πολυαναμενόμενο τίτλο μία μέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία του. 

Football Manager 2019: Τα νέα χαρακτηριστικά

Κυκλοφόρησε στις 2/11 το νέο Football Manager. O πολυαναμένομενος τίτλος περιλαμβάνει πολλά νέα στοιχεία, τα οποία καλό θα είναι να τα γνωρίζουν οι μανατζερικοί fans του παιχνιδιού. Πολλά από αυτά αποκαλύφθηκαν σταδιακά από την Sports Interactive.

Ας ανακεφαλαιώσουμε τα πιο βασικά στοιχεία:

Στις αρχές Οκτωβρίου γνωστοποιήθηκε ότι αποκτήθηκε επίσημη άδεια της Bundesliga. Ακόμα, την ίδια περίπου περίοδο γνωστοποιήθηκε και η προσθήκη του VAR, αλλά και της goal-line technology, με σκοπό να προσδοθεί μεγαλύτερος ρεαλισμός.

Επιπλέον, μεγάλες τροποποιήσεις έχει υποστεί ο τομέας της τακτικής. Με αυτό τον τρόπο οι προπονητές θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα τους. Η γκάμα των εντολών που θα έχει στη διάθεσή του ο χρήστης σε περιπτώσεις άμυνας και επίθεση θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Θα υπάρχουν διαθέσιμα έτοιμα συστήματα, αλλά και η δυνατότητας διαμόρφωσης ένος τελείως προσωπικού με ιδιαίτερη φιλοσοφία και τακτική.

Οι προπονήσεις θα ρυθμίζονται σε μεγαλύτερο βαθμό, με δυνατότητα προγραμματισμού των individual training sessions για κάθε παίκτη με τα χρονικά διαστήματα που ο χρήστης επιθυμεί.

Αλλαγές θα υποστεί και το interface του παιχνιδιού, οι οποίες ωστόσο δεν είναι δραματικές.

PLUS: Εκτός από τη βασική έκδοση του παιχνιδιού (Football Manager 2019), δύο ακόμα απλούστερες εκδόσεις του game θα είναι διαθέσιμες στις 2/11: Το Football Manager Touch και το Football Manager Mobile, οι οποίες θα είναι συμβατές με κινητό και tablet.