Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πότε παίζουν Τσιτσιπάς- Σάκκαρη ,Κυρίδου-Μπούρμπου για μετάλλιο, εθνική πόλο

Δείτε τι άλλαξε και θα αρχίσει αργότερα ο αγώνας στο διπλό μεικτό για μια θέση στους «4» για Τσιτσιπά-Σάκκαρη. Η νέα ώρα, οι αντίπαλοι και τι γίνεται με το κανάλι.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πότε παίζουν Τσιτσιπάς- Σάκκαρη ,Κυρίδου-Μπούρμπου για μετάλλιο, εθνική πόλο

Η διεξαγωγή αγωνισμάτων υπό συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και υγρασίας, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Κάτι που στο τένις ήταν ιδιαίτερα έντονο με Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανιίλ Μεντβέντεφ να ζητούν από τους διοργανωτές να μεταθέσουν τα παιχνίδια για αργά το απόγευμα.

Πλέον από την Πέμπτη, το τένις θα αρχίζει τέσσερις ώρες αργότερα, δηλαδή στις 9:00, ώρα Ελλάδας - κι αυτό σημαίνει ότι περίπου στις 13:00 θα αρχίσει η μάχη στο διπλό μεικτό για μια θέση στους "4" για Τσιτσιπά-Σάκκαρη, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη θα παίξουν στο court 2. Ο αγώνας τους είναι 3ος στο πρόγραμμα και αναμένεται να αρχίσει στις 13:00, ώρα Ελλάδας, με μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Αντίπαλοί τους θα είναι οι Αυστραλοί Πιρς/Μπάρτι για μια θέση στους «4».

Στις 12:20 η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει των αγώνα πόλο Ελλάδα - Ιαπωνία και στις 03.30 ξημερώματα Πέμπτης ο τελικός διπλού άνευ πηδαλιούχου με τις Μπούρμπου-Κυρίδου.