Πετρούνιας: Δεν μετέδωσε την προσπάθειά του η ΕΡΤ - «Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών»

Αντιδράσεις για «κόψιμο» της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από την τηλεοπτική μετάδοση στον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής. Το σχόλιο του ΕRTnews.

Πετρούνιας: Δεν μετέδωσε την προσπάθειά του η ΕΡΤ - «Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών»

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο και μετέδωσε τις προσπάθειες άλλων αθλητών, αλλά όχι του χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους.

Μετά την εκτέλεση της δημοσιογράφος της ΕΡΤ περίμενε πως η εκτέλεση του Πετρούνια θα προβληθεί έστω και σε μαγνητοσκόπηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ μέχρι το τέλος της σύνδεσης στον προκριματικό των κρίκων.

Το γεγονός αυτό φυσικά έφερε πολλές αντιδράσεις, με χρήστες των social media να σχολιάζουν αρνητικά την κρατική τηλεόραση αλλά και τους διοργανωτές των Αγώνων γι' αυτό το ατόπημα.

Από την πλευρά του, το ERTnews κάνει λόγο για «unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών», οι οποίοι επέλεξαν να μην δείξουν τον πολυνίκη πρωταθλητή των κρίκων:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!»

Να σημειώσουμε ότι o Πετρούνιας σημείωσε την κορυφαία επίδοση στα προκριματικά, συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς, και προκρίθηκε στον τελικό.