Καυστικό πρωτοσέλιδο της Equipe για την οριστική διακοπή: «Σαν μ@@@κες;»

Η εφημερίδα L' Equipe σχολίασε με τον πλέον καυστικό τρόπο την απόφαση για οριστική διακοπή της Ligue 1, την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα αρχίσουν ξανά.

Καυστικό πρωτοσέλιδο της Equipe για την οριστική διακοπή: «Σαν μ@@@κες;»

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει σιγά - σιγά στην Ευρώπη. Στην Γερμανία η Bundesliga έχει ήδη ξεκινήσει, στην Αγγλία η Premier League θα αρχίσει τον Ιούνιο, το ίδιο και η La Liga στην Ισπανία, όπως και η Serie A στην Ιταλία.

Μόνο η Γαλλία αποφάσισε από νωρίς την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Ligue 1, όντας το μοναδικό από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ολοκληρώθηκε πρόωρα τελικά.

H Equipe καυτηριάζει στο σημερινό (29/5) πρωτοσέλιδο την απόφαση των διοικούντων της γαλλικής λίγκας και την Ομοσπονδία της χώρας. Στον κεντρικό της τίτλο η κορυφαία η κορυφαία αθλητική εφημερίδα διερωτάται «σαν μ@λ@κες;», τονίζοντας ότι «μετά την ανακοίνωση της Premier League και της Serie A για επανέναρξη, η Ligue 1 είναι το μοναδικό από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν θα επανεκκινήσει».

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος είχε κάνει λόγο για απόφαση - σκάνδαλο.

Δείτε το απίστευτο πρωτοσέλιδο: