Επειδή τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν...

"Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν" ("Verba volant, scripta manent") λέγανε οι Λατίνοι. Και στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ΕΔΩ είναι τα γραπτά που αποδεικνύουν ότι το ΦΩΣ πρώτο από όλες τις εφημερίδες, ανέδειξε το θέμα: Του διαζυγίου του με την ΑΕΚ, του γάμου του με τον Ολυμπιακό.

Επειδή τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν...

Από τις 12 Απριλίου, σε πρωτοσέλιδη αναφορά της, υπό τον τίτλο "Τι τρέχει με τον Λάζαρο;" η εφημερίδα ενημερώνει τους αναγνώστες της ότι ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχει μιλήσει με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου τους και ότι έχει προταθεί από μάνατζερ σε διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Την ίδια μέρα, το fosonline.gr, διαδικτυακό παιδί του ΦΩΤΟΣ, αναδημοσιεύει το θέμα με τον ίδιο τίτλο. Στις 18 Απριλίου, το ΦΩΣ κάνει νέα αναφορά στην υπόθεση με τον τίτλο "Λάζαρε δεύρο έξω", όπου αναφέρει την κόμπλα στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και τη διάθεση των Πειραιωτών...

Στις 2 Μαΐου, το ΦΩΣ στο θέμα με πρωτοσέλιδο τίτλο "οι Έλληνες αλλά και οι παίκτες από το πρωτάθλημα βάση των φετινών μεταγραφών του Ολυμπιακού", επανέρχεται στο θέμα σκανάροντας τους παίκτες από τον Λάζαρο έως τον Δώνη.

Την επόμενη μέρα (3/5)η εφημερίδα το μπουμπουνίζει πια στην πρώτη σελίδα: "Ο Λάζαρος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα». Θα περάσουν λίγες μέρες και στις 14 Μαΐου το ΦΩΣ προαναγγέλλει πλέον με σιγουριά: "Ο Λάζαρος πιάνει λιμάνι" .

Αυτά για όσους έχουν κοντή μνήμη...