Σε ποιους αφιέρωσε ο Στέφανος Λεμονίδης το δημοσιογραφικό βραβείο του ΠΣΑΤ (vid)

Ο Στέφανος Λεμονίδης παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο του ΠΣΑΤ για τη συνέντευξη του με τον Ζόραν Γκάετς "Γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν παγκοσμίως στα ομαδικά αθλήματα" και αφιέρωσε το βραβείο του σε τέσσερις ανθρώπους της δημοσιογραφιάς.

Σε ποιους αφιέρωσε ο Στέφανος Λεμονίδης το δημοσιογραφικό βραβείο του ΠΣΑΤ (vid)

Ο Στέφανος Λεμονίδης μετά τη βράβευση του από τον Κώστα Μυλωνά (φωτό) τόνισε: «Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φαίδωνα Κωσταντουδάκη που ήταν δάσκαλος μου στην Απογευματινή, τον Κώστα Μυλωνά που από την πρώτη μέρα που ήρθα από την Κομοτηνή με αγκάλιασε σαν παιδί του και μου άνοιξε πολλούς δρόμους στη δημοσιογραφία.

Tον αείμνηστο Θεόδωρο Νικολαΐδη. Απ' ότι ακούσατε υπάρχει πολύ ΦΩΣ μέσα στην αίθουσα. Οι περισσότεροι είτε ξεκίνησαν είτε δούλεψαν στο «ΦΩΣ». Την Μαρία Νικολαΐδου που μου έδωσε τη διεύθυνση του «fosonline.gr, η ιστορία συνεχίζεται. Το «ΦΩΣ» υπάρχει και στο διαδίκτυο πιστό στις αρχές του Θεόδωρου Νικολαΐδη, του κορυφαίου για μένα δημοσιογράφου και στην αθλητική δημοσιογραφία αλλά και γενικά στην δημοσιογραφία.

Συνέντευξη Ζόραν Γκάετς: Να γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στα ομαδικά αθλήματα (vid)

Kαι όσον αφορά τη συνέντευξη, ο κύριος Γκάετς είπε κάτι απλό. Το θέμα μας ήταν γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στον Παγκόσμιο αθλητισμό ιδιαίτερα στα ομαδικά αθλήματα. Γιατί οι καλύτεροι προπονητές τους δουλεύουν σε ηλικίες 14 χρονών».

Χαιρετίσματα σε Έλληνες φίλους από Ζόραν και Μίρα Γκάετς (vid)

Οι απογοητεύσεις σε Ρέντη, Μαρούσι, ο Ράπτης, ο Μήλης και το... παρεάκι της ΕΣΑΠ